De bedste Integra chok

December 21

Acura Integras har været i hjerterne på race-fans, og drivere, der kan lide pålidelige transport, i mange år. Dette lys køretøj er centreret lav til jorden, overlade det sårbare hvert bump i vejen. Hvis du ønsker for at holde din Integra i topform, Sørg for, du investerer i god kvalitet chok at absorbere slag.

KYB AGX

KYB AGX ydeevne chok er kendt i racing verden for at have top kvalitet chok at passe Acura Integra modeller. Disse er de to rør, justerbar chok, der tilbyder et løft i ride kvalitet. KYB chok er lavet med et eksterne opkald, der giver dig mulighed for at justere dem med en skruetrækker, tage nødvendigheden af at jack op din bil. I februar, 2011, kan KYB AGX chok købes individuelt til $107.95, eller i et sæt af fire til en pris af $432.00.

Eibach Pro Kit

Hvis du kører en Acura Integras gjorde fra 1994 til 2001, kan du undersøge Eibach Pro Kit Coil chok. Eibach Pro Kit er gjort for at få fastere som din hastighed stiger, hvilket giver dig en jævn kørsel uanset vejforholdene. Dette sæt af ydeevne chok kan justeres fra 8 inches hele vejen ned til 3 inches, giver din Integra det sporty look. Eibach chokerer detail for $1205.00 pr. februar, 2011, selv om de kan findes online for $932.95. Eibach Pro Kit chok kommer med en et-års garanti.

Koni gul

Koni gul chok tilbyde kunden en nem at justere knop for sænke eller hæve uden at skulle adskille køretøjet. Disse chokpåvirkninger er meget udbredt i Europa i formel-1-løb på grund af deres høje kvalitetstest og stress-fri vedligeholdelse. Udformningen af disse stød vil øge din Integra håndtering, samtidig med at tilføje en komfortabel ride til enhver chauffør. I februar, 2011 sælges Koni gul chok enkeltvis på en prisinterval på $152.00 til $175,00.

Bilstein Monotube

Disse er højtydende chok bygget til at selv justere baseret på vejforhold og din hastighed. Størrelse og stivhed af Bilstein Mono røret chok vil fungere godt med en bil bygget lav til jorden som Acura Integra. De fleste stød er sat på, så kræver justering, men Bilstein chok kræver ikke justere fordi de er bygget til at passe den specifikke køretøjsmodel. De kan købes individuelt til $149.59, som i februar 2011.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com