Kan jeg leje et mikroskop?

January 12

Kan jeg leje et mikroskop?

Du kan købe en grundlæggende studerende mikroskop for under $100 i 2010; men køber en god, videnskabelig mikroskop er en langt dyrere udsigten. Leje en er typisk mere overkommelig, og er muligt gennem visse producenter.

Omkostninger

Omkostningerne ved en ny mikroskop kan variere i pris fra $800 til $1.000. Udlejning kan være mere omkostningseffektivt, afhængigt af den tid, der kræves. For eksempel, koster udlejning af en videnskabelig mikroskop fra I. Miller ca $342 i to år, i November 2010.

Overvejelser

Når man overvejer at leje et mikroskop til videnskabelig brug, overveje en række faktorer før du underskriver en leasingkontrakt. Inspicere linse overflader for revner, hudafskrabninger og rifter. Sammenligne kvaliteten af billeder produceret af kandidat mikroskop og andre du kender, der er af god kvalitet. Bruge et dias, som du kender i detaljer.

Ekspert indsigt

Teste mikroskop ved hjælp af en eller flere simple tests anbefales ved University of Pennsylvania veterinære skole. En test indebærer undersøger et dias, der indeholder små, uigennemsigtig partikler. Du kan gøre diasset ved barbering en lille smule af CO2 fra en blyant i en dråbe af balsam, og derefter dække det med en høj kvalitet dækning slip. Billedet skal have skarpe kanter. Dens farve skal være kulsort. Det skal forblive i bedste fokus som diaset bevæger sig på tværs af feltet. Ingen farve glorier skal vise på kanten af feltet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com