Den bedste øretelefoner til træning med

April 26

Ørepropper stil hovedtelefoner tilbyder portabilitet, holdbarhed og fremragende lydkvalitet. En af de vigtigste kritikpunkter af øretelefoner er at de ofte skifter eller falde ud under fysisk aktivitet. Nogle ørepropper fabrikanter har designet sport-stil hovedtelefoner med særlige clips eller kroge, der hjælper dem på bærerens ører når køre, løfte vægte eller spille sport.

Nike Vapor hovedtelefoner

Nike Vapor øretelefoner er en lightweight, all-metal hovedtelefoner med en tre-vejs justerbar ørestykket designet til at hjælpe dem med at passe ind i forskellige formet og mellemstore ører. De har en 1,2 millimeter kabel designet til at give tilstrækkelig plads for bæreren til at bevæge sig rundt uden at komme i vejen. 15 millimeter højttalerdriver er designet til en kombination af lethed og lydkvalitet. De har også en neodym magnet, som forbedrer bas ydeevne.

Sennheiser Adidas PMX hovedtelefoner

Sennheiser Adidas PMX hovedtelefoner er fremstillet af et partnerskab mellem Sennheiser, en kendt producent af høj kvalitet hovedtelefoner og Adidas, en producent af sportsprodukter. Ørestykker, selv er vandtæt og sved-resistente til at modstå ekstra intens træning. Klippene er lavet af gummi for komfort og fleksibilitet. Øretelefon kabel har sin egen volumenkontrol, hvilket er praktisk til brug med enheder som mobiltelefoner og MP3-afspillere, der ikke har lettilgængelige volumen knapper. Kablet har også en låsemekanisme til at holde øretelefoner på plads under træning.

Philips Sport Flow hovedtelefoner

Philips Sport Flow øretelefoner har en blød gummi design for maksimal komfort og en neodym chauffør, hvilket maksimerer volumen, klarhed og bas arbejdsindsats. De omfatter en rejse pose for nem opbevaring samt et kabel manager til at holde overskydende kabel ud af den måde, når de udøver. Sport Flow-hovedtelefoner er budget-prismærket og designet til varig komfort.

Sony idræt serie ørestykker

Sony sport serien øretelefoner bruger en traditionelle ørepropper design uden gummi eller metal kroge anvendes af andre sports øretelefoner. Som hovedtelefoner Sennheiser Adidas PMX har Sony sport serien øretelefoner en vand - og sved-resistente polymer belægning. De har også en bekvem vind-up sag til undgå kabel twist når den ikke er i brug. Stikket er forniklet at undgå konkurrenceforvridning og holde på plads under tung træning. Disse hovedtelefoner brug Sonys proprietære akustiske Twin Turbo kredsløb til at forbedre lydkvaliteten og hørbare lydstyrke.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com