Hvordan man får en titel i World of Warcraft

October 25

Få en titel i World of Warcraft er en af mange måder at gøre dig selv mere prestigefyldte. For det meste, er titler tildelt for imponerende bedrifter, såsom at opnå en ophøjede ry i alle slagmarker, eller færdiggøre indvielser til højt niveau fangehuller. Andre er mere let tilgængelige.

Instruktioner

1 Tjen en titel ved at udfylde indvielser til Black tempel og Mt. Hyjal eller Tempest hold og Serpentshrine huler. Black tempel og Mt. Hyjal får du "Hånd af Ad'al" titel, mens de andre give dig "Mester af Narru."

2 Donere penge til Shattered Sun offensiv i Warcraft at få titlen "Shattered Sun." Du skal udfylde en række quests og donere 5.000 guld for at få titlen.

3 Grind Warcraft slagmark ry for at modtage titlen "Sejrherre" for Horde, eller "Justicar" for Alliancen. Du skal være ophøjet med Arathi Basin, Warsong Gulch og Alterac Valley fraktioner er forbundet med din side.

4 Brug en gammel Warcraft ære system titel. Disse er kun tilgængelige for spillere, der nåede en rang inden for det tidligere PvP-system og kan ikke være tjent nu. Du kan vælge at vise den højeste titel tjent i din figurs levetid.

5 Spil Warcraft arena for at få titler "Nådesløse Gladiator," "Gladiator," "Duellant," "Rivaliserende" eller "Challenger." Titlen nådesløse Gladiator er kun tilgængelig for den højeste-rated team i hvert kampgruppe i slutningen af arena sæson to. De andre er tilgængelige for de øverste 30 procent af hver arena kampgruppe.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com