Hvad styrer brændstof levering i et gasspjæld organ

April 9

Gasspjæld organ design adskiller sig ved køretøj, men alle gasspjæld organer er dybest set luft ventiler, der bestemmer, hvor meget ilt motoren får. I modsætning til karburatorer bære de fleste gasspjæld organer ikke brændstof; der er brændstofindsprøjtningsenheder job.

Throttle kroppen typer

Gashåndtaget organer kommer i to hovedtyper, enten en standard gasspjæld organ eller en throttle kroppen injektion enhed. Standard gasspjæld organer bære ikke brændstof på alle; de er bare store Butterflyventiler, der måler luftstrøm ind i indsugningsmanifolden. Throttle kroppen injektion enheder ligne karburatorer, men bruge en eller flere injektorer til at nedskyde brændstof ind i indsugningsmanifolden.

Brændstof Injector funktion

Uanset hvor injektorer sidde--på toppen af gasspjæld organ, i indtag mangfoldige løbere eller i toppen af forbrændingskamre--arbejder de alle på samme måde. En computer, der sender strøm til en elektromagnet svøbt omkring en nål-ventil i injektoren. Når magneten energizes, nål-ventil trækker op og giver mulighed for brændstof til at flyde gennem injektoren. Computeren åbner og lukker nål ventil mange gange i sekundet, giver mulighed for præcis kontrol over brændstof levering.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com