Sådan fylde Radiator på en Chevy Malibu

May 13

Sådan fylde Radiator på en Chevy Malibu

Chevrolet Malibu var en Chevys mest populære mellemstore biler, og er oftest forbundet med muskel-bil æra. Malibu bruger en simpel kølesystem består primært af en radiator, vandpumpe og termostat. Hold radiatoren fuld af væske er vigtigt at forhindre overophedning og hvis i kolde klimaer, forhindre frysning motorblokken. Nøglen til at udfylde den Malibu radiator er at vente på termostat til at åbne før du tilføjer radiator væske. Det er en enkel proces, der tager kun et par minutter.

Instruktioner

• Tillad motor til afkøling for at undgå risikoen for alvorlige forbrændinger, når radiatoren cap er fjernet.

• Twist radiator kasket i retningen mod uret mens du trykker ned på fælles landbrugspolitik, og derefter løfte fælles landbrugspolitik ud af radiatoren.

• Start motoren og gør det muligt at nå normale driftstemperatur. Når motoren varmer, vil termostat inde i motoren åbne og tillade væsken i radiator at indtaste motoren. Det er først efter de væskeniveau dråber at radiatoren skal udfyldes.

• Fylde køleren med frostvæske, indtil det flydende niveau når cirka en tomme under toppen af radiatoren. I fortiden havde radiator frostvæske bliver blandet med vand i et 50/50 forhold. Dagens antifreeze er normalt allerede fortyndet til at styrke. Dog altid konsultere producentens etiket anvisninger til at bestemme hvis vand bør tilføjes, og i så fald, hvad den korrekte andel af vand til frostsikring skal være. Under alle omstændigheder hældes væsken i den fælles landbrugspolitik radiator åbningen.

• Sluk motoren, derefter installere radiator kasket, holde den med en tyk klud eller læderhandsker for at undgå forbrændinger fra uforvarende kontakte den varme radiator. Køleren hætten skal vrides med uret mens du trykker ned på fælles landbrugspolitik.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com