Sådan foretages fejlfinding af en Magnavox DVD/VCR modtager MRD500VR

August 8

Sådan foretages fejlfinding af en Magnavox DVD/VCR modtager MRD500VR

Philips Magnavox MRD500VR er en hjem teater ordning med en kombination DVD/VCR spiller og AM / FM-modtager. Systemet omfatter en receiver, subwoofer, fire surround sound-højttalere og en centerhøjttaler. Det har Dolby Digital og Pro Logic lyd og 300 watt udgangseffekt. Ejere kan løse mange af de enklere, eksterne spørgsmål med MRD500VR. På grund af laser inde i apparatet anbefales det dog, at kun en certificeret tekniker Åbn dækslet.

Instruktioner

• Kontrollere forbindelsen, hvis enheden ikke er kraftoverførsel op. Sørg for DVD/VCR-modtager netledningen er helt tilsluttet til en stikkontakt. Tryk på Standby-On-knap, som vil tænde enheden i den samme tilstand, som det var slukket. Hvis strømmen afbrydes i mere end et minut, standard enheden til VCR-tilstand.

• Hvis fjernbetjeningen ikke virker, skal du sørge for, at batterierne fungerer korrekt, og at fjernbetjeningen er pegede på DVD/VCR-afspiller med ingen hindringer. En fjernbetjening skal anvendes inden for 23 fødder af MRD500VR.

• Hvis en disk kan ikke afspilles, være sikker på det er en spilbar NTSC-disk, der er indlæst korrekt. Rengør disken og sikre, at det ikke er skæv eller ridset. Hvis det stadig ikke vil spille, annullere forældrekontrol, postere password eller ændre kontrolniveauet.

• Hvis der er intet billede, eller det er støjende eller stribet, og du brugte et RF-koaksialkabel til at slutte enheden til tv'et, skal du kontrollere, at tv'et er indstillet til den samme outputkanal (3 eller 4), som enheden. Hvis billedet er stribet under videokassette båndafspilning, justere sporingen. Samtidigt tryk på Skip og kanal op eller ned på MRD500VR fjernbetjeningen. Tryk på Stop for at vende tilbage til automatisk sporing.

• Hvis der er ingen lyd, tjekke lydindstillinger af Magnavox DVD-afspilleren. "Soundtrack" og andre indstillinger kan være utilgængelige (såsom Dolby Digital) og resultere i ingen lyd. Hvis du brugte audio kabler, skal du kontrollere, hvis den er indstillet til den korrekte tilsvarende tilsvarende Audio In kanal. Kontroller, at højttalerne er korrekt tilsluttet til systemet.

Tips & advarsler

  • MRD500VR indeholder en intern laser, der kan forårsage øjenskader eller skadelig laserstråling. Synlig og Usynlig laserstråling er nutid når dækslet åbnes og interlock besejrede. Bjælken er placeret inde i nærheden af deck-mekanisme. Kun kvalificerede teknikere skal fjerne forsiden af enheden.
  • For at undgå fare for brand eller stød, ikke udsætte enheden for regn eller fugt.
  • TV placeret for tæt til Magnavox enheden kan forårsage interferens under båndafspilning. Flyt enheden længere væk fra tv'et, hvis billedkvaliteten er dårlig.
  • Tilslut ikke enheden til Videobåndoptageren og derefter til tv'et. Ophavsretlig beskyttelsessystemer i Videobåndoptageren kan forvrænge billedet.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com