Hvordan du udskifter tænding ledninger

June 14

Tænding ledninger er designet til at bære den høje spænding genereret af tændspolen til tændrør. Hver tændrøret har sin egen tænding wire (også kaldet tændrør ledninger). Over tid begynde tænding ledninger at bære. Isoleringen kan knække, så den høje spænding at lække fra ledninger, eller kernemateriale kan nedbryde. Disse to problemer kan forhindre tændrør fra at modtage den high voltage som behov. Den eneste løsning er at erstatte tænding ledninger.

Instruktioner

• Afbryde negative batterikabel på batteriet, og sæt den til side. Dette sikrer, at motoren ikke starter, mens ledningerne udskiftes. Label hver tændrør ledning med angivelse af hvilke tændrør, det forbinder til. For at holde de korrekte ledninger forbundet til de korrekte stik, bør ledninger være erstattet en ad gangen. Nogle forhandlere har et beslag til at holde tænding ledningerne på plads. Dette beslag kan fjernes med et fladt hoved skruetrækker.

• Vælg den første wire og få fat i det ved boot knyttet til tændrøret. Trække på boot, ikke ledningen, sig selv. Når det adskiller fra stikket, Følg ledningen tilbage til den tilhørende port på forhandleren. Grab wire på dens boot og trække det.

• Sæt distributør enden af den nye ledning i den nyligt ledig port på forhandleren. Tilslut anden enden ind på de tilsvarende tændrøret. Være sikker på, at wiren føres væk fra nogen bevægelige dele.

• Gentag trin 2 og 3 for hvert spark plug wire, indtil alle ledninger er blevet erstattet. Tilslut negative batterikabel på batteriet.

• Start motoren og se de nye ledninger for at kontrollere, er der ingen gnister mellem ledningerne og motorblokken.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com