Hvordan man kan ændre timingen på en 2000 Nissan Maxima

September 25

Hvordan man kan ændre timingen på en 2000 Nissan Maxima

2000 Nissan Maxima gallerisider sedan har en 3.0-liter seks-cylinder engine. 3.0-liter forbrændingsmotor havde en fortænding på 15 grader før top dead center. Fortænding bestemmer, hvornår en gnist vil forekomme for at starte motoren. Du skal med jævne mellemrum justere tændingen af din motor til at få mest muligt ud af det, fordi timingen kan blive smidt fra normal brug af din bil. Du kan justere tændingen med et par værktøjer og mekaniske færdigheder.

Instruktioner

• Parkere din bil i et område med tilstrækkelig plads til at arbejde på motoren. Tænd bilen og slukke enhver tilbehør i bilen, herunder lys og radio.

• Afslut din Maxima og chock hjulene på din bil med hjulet klodser. Ind i bilen, sætte transmissionen i neutral, fast anvende nødbremsen og bringe motoren til en varm tomgang på 650 til 750 rpm.

• Afslut din Maxima tillader rpm for at gå tilbage til nul og åbne hætte til din motor. Engagere den hurtige tomgang hastighedskontrol i idle luften styreventil beliggende ved din motor til at opretholde en varm tomgangshastighed.

• Vedhæfte timing lys til batteriet ved at placere den røde klippe på pluspolen først og den sorte klip på den negative terminal andet. Næste, vedhæfte timing lys klemmer til No. 1 tændrør ledning tilsluttet motorens topstykke og glans timing lys på friktionsskiven er sikret forbindelse til motorens vigtigste krumtapakslen.

• Kontrollere timing mark på friktionsskiven er sikret og sammenligne varemærket timing på trisse til fanen grad på forsiden af motoren. Du kan indstille alle operationer, hvis du er tilfreds med den nuværende fortænding. Gå videre til næste trin, hvis du stadig ønsker at ændre fortænding.

• Brug din skruenøgle til at løsne distributør lock-down bolt placeret i bunden af distributør boliger. Afbryde distributør vakuumslangen fra distributør boliger og sætte den ind i elektronisk styret computer. Bruge jumper kabler til jorden parameteren karburator.

• Rotere distributør med hånden, indtil varemærket timing på friktionsskiven er sikret flugter til med din ønskede tænding tid under fanen grad forrest i motoren. Fabrikken anbefaler 15 grader, så ikke afviger for langt fra den tid.

• Fjerne jumper kabler fra parameteren karburatoren og afmonterer distributør vakuumslangen fra den elektroniske spark computer. Reconnect distributør vakuumslangen til distributør boliger og stramme lock-down bolt med din skruenøgle. Fjerne timing lys komponenter.

• Slukke den hurtige tomgang i idle luften styreventil og lukke hætte til din motor. Fjern hjulet klodser fra hjul af dit køretøj og bringe bilen tilbage til sin normale tilstand.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com