Forbinde trådløse mus

April 4

Forbinde trådløse mus

En trådløs mus kræver batterier og kan komme i enten af to hovedtyper: RF og Bluetooth. RF-enheden fungerer ved at etablere radiokommunikation med en receiver - også kaldet en transceiver eller dongle--der sættes i USB-porten. Moderne modtagere er lille; Når du tilslutter en, ligner den eneste synlige del en cap, der dækker porten. En Bluetooth-mus kræver en computer med en indbygget Bluetooth-modtager.

Instruktioner

Installere en trådløs mus med en USB-modtager

1 Vend mus og Find batterirummet. Fjern dækslet til batterirummet, og Indsæt det nødvendige antal batterier, opmærksomhed på de angivne positive og negative terminaler.

2 Sætte den trådløse modtager i en ledig USB-port på computeren. Hvis din trådløse mus har en afbryderen, sæt den til "På" position.

3 Indsæt producentens installationsdisk, hvis ledige, i computerens diskdrev. Følg instruktionerne for at installere den nødvendige software og drivere. Hvis ingen installationsdisk er tilgængelig, kigge efter den seneste version af enhed driversoftwaren på producentens officielle hjemmeside.

4 Find sync knappen på bunden af den trådløse mus, hvis det er relevant. Efter producentens specifikke instruktioner, skal du trykke på og holde den knappen sync for påkrævede varighed at parre musen med computeren og trådløs modtager. Nogle trådløse mus ikke kræver brug af en sync knap og automatisk oprette forbindelse til USB-modtageren.

Installere en trådløs Bluetooth-mus

5 Fjern batterirummets dæksel fra undersiden af musen og indsætte nye batterier i rummet. Sluk for tænd / mus til "På" position.

6 Indsæt producentens installationsdisk, hvis ledige, i computerens diskdrev. Følg instruktionerne for at installere den nødvendige software og drivere. Alternativt kan du gå til producentens officielle hjemmeside for at downloade den nyeste software og drivere til musen.

7 Tryk på Windows-tasten på tastaturet for at åbne menuen Start. Fremhæv posten "Enheder og printere" i menuen Start ved at bruge ved hjælp af piletasterne. Tryk på tasten "Enter" for at åbne menuen Windows enheder og printere.

8 Tryk på "Tab" fremhæve knappen "Tilføj en enhed". Tryk på tasten "Enter" for at åbne listen over enheder.

9 Brug piletasterne til at fremhæve Bluetooth-musen i listen over enheder. Tryk på "Enter" for at installere og aktivere den trådløse mus.

Tips & advarsler

  • Det er altid bedst at installere den officielle producentens drivere, når du tilslutter en ny mus til computeren. Driverne kan enten findes på den medfølgende disk, den trådløse USB-modtager eller producentens websted. Der er flere standard Windows-drivere, der vil arbejde med din mus, men de officielle drivere giver dig mulighed at drage fuld fordel af alle musens funktioner og kompatibilitet.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com