Om Microsoft Access 2003

August 14

Microsoft Access 2003 er et databasestyringssystem (DBMS), der er en komponent i Microsoft Office 2003 Professional software suite. Adgang er velegnet til casual brugere men også giver avancerede funktioner som programmering ved hjælp af Visual Basic, og integration med virksomhedens databaser herunder Oracle og SQL Server.

Databaseprogrammer

Brugere kan oprette databaseelementer såsom tabeller, formularer, forespørgsler og rapporter med Microsoft Access ved hjælp af en menu drevet peg-og-klik interface. Flere tilpasselig databaseskabeloner er inkluderet, så afslappet brugerne til at skabe relationelle databaseløsninger uden formelle kendskab til programmering.

Programmering af

Access understøtter programmeringssprog som Visual Basic og Structured Query Language (SQL), der giver superbrugere og udviklere at oprette brugerdefinerede løsninger. Access databasetabeller og forespørgsler er kompatibel med webapplikationer skrevet i ASP.NET, PHP og JAVA.

Udvidelsesmuligheder

Access-databaser kan udveksle oplysninger med mange dataformater, herunder Excel, dBASE, FoxPro, SQL Server og Oracle. Databaseprogrammer kan kompileres for at oprette stå alene programmer, der kan distribueres til brugere, der ikke ejer softwaren ved hjælp af runtime-filer. Programmets funktioner skala korrekt til brug af casual brugere, Superbrugere, erhvervsbrugere og udviklere.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com