Bug deflektorer virkelig arbejde?

July 7

En bug deflektor eller bug skjold er et nyttigt tilbehør til køretøjer, fordi det kan omdirigere insekter væk fra forruden for at øge den driver synlighed. Den aerodynamiske enhed tillægger den forreste ende af hood til at skabe en slipstream effekt, der løfter vragrester i forruden.

Effektivitet

Produkt forskning site Pro3xpert hævder en 90% virkningsgrad for de bug deflektorer, de testet, hvilket tyder på, at insekter stadig lejlighedsvis undslippe deflektor men til stærkt reduceret pris. Når bugs sprøjt på hætten og tør på overfladen, malingen er ofte skadet og kan chip. Deflektor hviler på toppen af den førende slutningen af emhætten, fuldt beskytter det fra direkte hits og potentielle skader.

Funktioner

Bug deflektorer er ofte lavet af tunge akryl til at modstå kraften af bugs, sten og andre løse materialer, der kommer i kontakt med enheden ved høje hastigheder. En højere læbe vil tilføje ekstra dækning mod tungere objekter, der ikke bliver trukket ind i luftstrømmen.

Brændstoføkonomi

Selvom deflektor er designet til at forbedre aerodynamikken i rummet mellem hætte og forruden, kan enheden forårsage ekstra træk. Edmonds bil indkøbsguide advarer om, at tilføje en bug deflektor vil faktisk mindske den samlede aerodynamik af køretøjet og dermed mindske brændstoføkonomi.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com