Hvordan kontrollerer jeg Trouble Codes for en ' 95 Cutlass Supreme?

September 25

Hvordan kontrollerer jeg Trouble Codes for en ' 95 Cutlass Supreme?

1995 Cutlass Supreme ældre end nuværende generation af on-board diagnostic koder, så de nuværende OBD-II scanning værktøjer på markedet, vil ikke kunne forstå sin trouble koder. Disse scannere er ikke omvendt kompatible. Du har brug for en diagnostisk scanner flydende i OBD-jeg. Disse værktøjer er stadig tilgængelig fra 2010, og kan findes online. Processen med at kontrollere trouble koder er dybest set den samme som for moderne køretøjer ved hjælp af de nuværende diagnostiske kodesystem.

Instruktioner

• Tilsluttes den diagnostiske scanner scannerens kabel. Drej på scanneren.

• Drej nøglen i tændingen. Dette giver mulighed for data til strøm fra den diagnostiske system til OBD-jeg. Det tager kun et sekund eller to.

• Læse koden, som det vises på den scanner skærmen. Skriv det ned og slå koden online for at finde en definition. Der er masser af steder at arkiverer disse koder.

Tips & advarsler

  • Hvis du har problemer med at finde en OBD-jeg scanner, kan du downloade kode-læsning software til din laptop. For at bruge din bærbare som en diagnostisk kode læser, skal du købe et samlebånd diagnostiske Link kabel til at forbinde den Cutlass diagnostiske port til din bærbare computer USB-stik.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com