Hvordan installerer jeg en Coleman Powermate Inverter?

March 12

Hvordan installerer jeg en Coleman Powermate Inverter?

En Coleman Powermate Inverter konverterer en række forskellige strømkilder til 120 volt vekselstrøm, som kan bruges med fælles apparater. Ved hjælp af en inverter giver mulighed for bærbare computere, mobiltelefoner og andre enheder til at blive opkrævet når de rejser eller når camping, sejlads eller ellers bor ud af nettet. Coleman gør invertere, der vil arbejde med solpaneler, bilmotorer eller rekreativ køretøj elektriske systemer. Frekvensomformere kan direkte tilsluttes energikilde, såsom et batteri-system, der lagrer strøm (f.eks en sol-panel system). Når den korrekte spænding enhed er valgt (12, 24 eller 48) er processen med at installere en Coleman Powermate Inverter enkel.

Instruktioner

• Vælg den korrekte spænding størrelse for Coleman Power Inverter. Bruge et 12 eller 24 volt enhed for batteri eller generatoren drevet systemer (fælles for biler og autocampere) og 48 volt for større solar panelsystemer. Kontroller spænding kravene til de apparater, som vil køre off inverter for at sikre den korrekte størrelse er markeret.

• Sæt inverteren i den holdning, det vil blive installeret og strække forbindelse sele mellem frekvensomformeren og batteri for at sikre, at det vil nå, men ikke installerer seletøjet. Sørg for inverteren er placeret så det ikke vil flytte når bilen, båden eller RV er drevet, og så det har nok plads omkring til luft at cirkulere og holde det cool.

• Grab klinge sikringen fra bagsiden af inverteren og træk den ud af sin sokkel. Du kontrollere, at den indvendige metal tilslutning af sikringen er i ét stykke ved at holde fuse op mod lyset og ser på det gennem det klare plastik krop. Hvis forbindelsen er brudt, Udskift sikringen med en ny af samme rating. Hvis sikringen er fint, skubbe den tilbage med fuse bøsningen.

• Vedhæfte inverter forbindelse sele til inverteren ved at fjerne de sorte og røde terminal skruelåg på bagsiden af inverteren og placere ring terminalerne i den forbindelse udnytte over de terminal indlæg. De terminal skruelåg er designet til at strammes og løsnes i hånden og kræver ikke en skruetrækker. Sørg for at matche den røde ledning i sele til terminalen, der havde den rød hætte (positiv) og den sorte ledning til sort hætte (jorden). Erstatte caps.

• Forbinde inverter til batteri kilde. Passere inverteren forbindelse ledningerne gennem firewall hvis det er nødvendigt at nå frem til batteriet. Placer ring terminaler inverter sele på batteri indlæg (rød til positive, sort til negative) og bruge en skruenøgle til at stramme lås nødder i stedet. Skiftevis, hvis bruger en 12 volt "cigaret" socket sele, sæt seletøj ende ind i stikket på køretøjet dash.

Tips & advarsler

  • Holde ekstra bladet sikringer i handskerummet, så de bliver let at finde, hvis nødvendigt.
  • En inverter kan helt dræne et bilbatteri, hvis venstre på alt for længe. Slukke for inverteren når den ikke er i brug.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com