Hvad er forskellen mellem pakke & kredsløb skifte?

April 29

Kredsløb og pakkekobling teknologi plads til transmission af data, sådan fra en mobil telefon til et trådløst netværk, og vice versa. Disse to teknologier bruge forskellige metoder til at nå deres fælles mål og benyttes af en række enheder, herunder mobiltelefoner og computere. Generelt, kredsløb-switching-protokoller er hurtigere, men pakke-switching-protokoller er mere effektiv.

Kredsløb-Switching

Med circuit-switching teknologi, et enkelt kredsløb eller kanal, er sikret for en hel data transmission session. Kredsløb-switching-protokoller er mest almindeligt forekommende i telefonsystemer og giver en uafbrudt forbindelse for hver telefon opkald. Disse typer af forbindelser er beregnet til tilfælde, der kræver real-time datatransmissioner. Kredsløb-switching protokoller giver hurtigere transmissioner end pakke-switching-protokoller og er bedst brugt i situationer hvor de overførte data skal ankomme i samme rækkefølge, det er sendt. Disse typer af forbindelser finder sted på, hvad er kendt som en forbindelsesorienteret netværk.

Pakke-Switching

Pakke-switching teknologi opdeler data i små stykker, kendt som pakker, som udsendes enkeltvis over en netværksforbindelse, såsom 2 G-netværk. Hver pakke er adresseret til den samme destination, men kan tage forskellige ruter rejse til ankommer der. Når alle af en transmission pakker ankommer til bestemmelsesstedet, er de samles i den oprindelige meddelelse og derefter leveret. Pakke-switching protokoller bruges i situationer, hvor forsinkelser er acceptable, som e-mail og Internet indhold transmissioner.

Bruger

I en verden af mobiltelefoner er en af de mest almindelige typer af pakke-switching protokoller General Packet Radio Service (GPRS)-protokollen. Mobiltelefoner udstyret med GPRS bruger denne teknologi til overførsel af stemme, tekst eller grafiske data over 2G-netværk. Bygget på GPRS-protokol, er Enhanced Data for Global udvikling teknologi en udvidet pakke-switching-protokol, der giver hurtigere dataoverførsel priser end GPRS. Bredbånds internetforbindelser er en af de mest almindelige typer af medier, der beskæftiger kredsløb-switching teknologi.

Ny teknologi

Forskere har udviklet en ny teknologi, kendt som Asynchronous Transfer Mode (ATM), der blander bedst fra de kredsløb-switching og pakke-switching teknologi. ATM protokoller overføre datapakker, der er mindre end dem, der anvendes af pakke-switching teknologi. Ligesom kredsløb-switching-protokoller gør ATM en enkelt forbindelse mellem de to parter, mellem hvilke data overføres. ATM-teknologi er designet til at overføre lyd, video og computer data mere effektivt ved at sørge for de forskellige typer af data ikke monopolisere den sikrede forbindelse. Mens ATM teknologi gør det lettere at spore data skik, er det modtagelige for drastisk afmatning i overførsel af data opstår overspændinger i netværkstrafik.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com