Hvordan at rengøre en EGR ventil for en Monte Carlo SS

July 31

Hvordan at rengøre en EGR ventil for en Monte Carlo SS

Udstødningsgas gas recirkulation ventil på Monte Carlo SS er en vigtig komponent. Ventil, almindeligvis kaldet EGR-ventil styrer udstødningen, der kommer ind i motorens indsugningsmanifolden. Når udstødningen træder manifolden, afkøles udstødningen derefter, forhindrer overophedning af Monte Carlo. Det er vigtigt at holde ventil kører ordentligt og rense, fordi hvis det ikke virker ordentligt, køretøjet kan overophede forårsager skader på motor og omgivende komponenter. At holde ventilen ren vil også opretholde effektiviteten af dit køretøj.

Instruktioner

• Placer de Monte Carlo SS i "Park" og give køretøjet tyve minutter til at køle ned.

• Find EGR ventilen under kølerhjelmen af Monte Carlo. Ventilen er beliggende på motoren indsugningsmanifold og er en lille, cirkulære ventil.

• Brug et stik skruenøgle til at løsne og fjerne hver af de bolte, der omgiver ventilen, holder den på plads. Løft ventil off manifold, når alle bolte er fjernet. Ventilen kan kræve en smule af at fjerne, især hvis der er en masse af kulstof opbygge.

• Spray karburator renset på ydersiden af ventilen og også inde i ventilen, selv. Spray renere på ventilen mount så godt. Tillad cleaner til at sidde tre til fem minutter, giver det renere tid til at opløse bebyggede kulstof. Ren ventilen og ventilen monteres ved hjælp af en stålbørste og rag.

• Placer ventilen tilbage på indsugningsmanifolden og erstatte hver bolt. Bruge stik skruenøgle til at stramme og sikre bolte sikre ventilen er sikkert på plads. Luk hætten af Monte Carlo SS.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com