Hvordan Parallel Park en skole Mini Van

January 31

Hvordan Parallel Park en skole Mini Van

Mens parallel parkering en skole minivan er ikke anderledes i princippet end parallel parkering nogen andre køretøjet, kan det være en vanskelig manøvre. Praksis parallel parkering minivan i en tom masse før du prøver det på gaden.

Instruktioner

• Oprette trafikkegler eller skraldespande i en tom masse. Standard køretøjer får 20 til 25 fod af plads til parallel park, så finde på at behøve omkring 30 til 35 fod af plads. Sæt en kegle til at repræsentere forrest del af køretøjet du parkering bag og en anden til at repræsentere på bagsiden af køretøjet du parkering foran. Hvis bruger en reel kantsten til praksis, dette kegle setup vil være tilstrækkeligt. Hvis du ikke bruger en reel kantsten, oprette kogler til at repræsentere gadehjørnet for.

• Forbered dig på at parallel park ved foring op din minibus med front kegle der repræsenterer bilen foran din parkeringsplads. Forlade omkring to eller tre fødder plads mellem passagersiden af dit køretøj og andre køretøjets repræsenteret ved kegle kant.

• Sætte bilen i bakgear og drej rattet i en hård højre. Langsomt tilbage indtil de fleste af dit køretøj er i rummet, og sørg for ikke at ramme den forreste "kofanger" af bilen bag dig repræsenteret ved kegle.

• Drej hjulene til venstre, når du er halvvejs i parkeringspladsen og passager side hjul er omkring 8 inches fra kantstenen. Dette vil give dit køretøj til at glatte og passer ind i rummet. Marker den bageste del af "bil" foran dig og forsiden af "bilen" bag dig, så du ikke ramt eller skrabe dem.

• Sætte bilen i drev og trække frem lidt at ordne resten af vejen. Gentag indtil du føler dig tryg med processen.

Tips & advarsler

  • Hvis der på noget tidspunkt du er ved at ramme noget foran, ved siden af eller bag dig, fremad stop og trække et par fødder. Dette er normalt nok til at foretage de justeringer, der er nødvendige for at fuldføre den parallelle parkering job. Du behøver ikke at starte forfra hver gang du laver en fejlvurdering.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com