Problemer med Dell computere

January 17

Problemer med Dell computere

For dem, der har købt Dell, computere og erfarne problemer, er der ikke noget mere frustrerende end at finde nogen hurtig løsning til at få maskinen tilbage til normal. Nogle gange endda tech-kyndige ejere er hjælpeløse, og disse alvorlige computerfejl er bedste venstre til fagfolk til at afhjælpe. For mange mindre glitches, hvoraf nogle er fælles for de fleste computer mærker, der er hurtige løsninger, der kan udføres af ejerne selv. Tag et kig og se, om din Dell computer glitch er en af de nævnte.

Historie

Dell, Inc. er et stort multinationalt selskab beskæftiger sig med udvikling, fremstilling, salg og support af personlige computere og relaterede emner. Corporation er baseret i Round Rock, Texas, og beskæftiger omkring 80.000 i dens vigtigste og filial faciliteter over hele verden. Deres produkter omfatter desktop og bærbare computere, software, servere, netværksswitches, data storage elementer og eksterne enheder. Dell markeder også high - definition tv-foretaget af andre virksomheder.Ved siden af Apple har Dell sandsynligvis den mest beundringsværdige udvikling kurve i historien af computere. I 1984 startede Michael Dell pc'er Limited, en forløber for Dell, med kun et tusind dollars. Det hensigten at sælge direkte til slutbrugerne IBM PC-kompatible computere, i håb om at forstå forbrugeren har brug for at skræddersy business til dem. Dell forlade skolen senere for at arbejde på fuld tid for virksomheden når det modtog $300.000 i ny kapital fra slægtninge.I 1985 solgt pc'er Limited sit første hus-designet computer, Turbo-PC med MHz 8 Intel 8088 som processor, custom-montering hver PC per kunde muligheder. Virksomheden solgt over 73 millioner dollars værd af computere og relaterede elementer samme år. Inden for tre år, blev navnet ændret til Dell, Inc., et selskab, sit første oversøiske operationer (i Irland) og dens markedsværdi hoppede til 80 millioner dollars via en børsintroduktion af dens bestande.

Fælles klager

En fælles klage af Dell-computere er intern støj (ligesom en lille Sirene), der er blevet rapporteret i bærbare computere. Det kan være forårsaget af et parcelhus eller defekt ventilator eller nogle ledninger at blive ramt af en. Den foreslåede løsning var først til at bestemme, hvis fans starter, når computeren er tændt, eller til at åbne dækslet til computer og inspicere fans, hvis de ikke starter.En anden fælles klage er computere ikke åbne eller nægter at forblive åben. Hvis computeren tænder ikke eller slukker på egen efter at blive åbnet, kan det være forårsaget af en defekt operativsystem, hukommelseskort eller bundkortet. Erstatte hver igen (ved at låne delene fra en kilde, som en vens computer) og se, som løser problemet før du køber en ny for at spare penge.

Tips om at købe en Dell

Hvis du har brug for en robust computer, der kan modstå hårdhændet behandling, gå til Latitude-serien. Det vil ikke koste meget over Inspiron, men det bør håndtere bedre. Det er mindre, mere stille og køligere også.Opgradere din servicestatus til "niveau 2" eller "Business Premium" Hvis du stole på din computer til din virksomhed. Techs der er mere erfarne og vidende.Se en nyligt udstedt model for en måned eller deromkring på butiksvindue. Hvis det forsvinder, enten det var mindes (på grund af dårlig design), eller solgt hurtigere end forventet. Spørge sælgerne inde. Det er muligvis stadig til salg, modellen er sandsynligvis ikke være meget godt for enhver pris, så ikke købe det. (Dette gælder naturligvis for alle mærker og modeller af computere og andre elementer.)

Tjenester

Dårlig Dell After-sales service synes at være en væsentlig årsag til klager, herunder tabt laptops under transit (via kurer virksomheder), misforståelse om midlertidige udskiftninger, forkert foranstaltninger at forværret computerydeevne m.fl. Misforståelser der menes at være resultatet af Dell-kunde støtte outsources til Indien, eventuelt gøre kommunikationen med kunderne mere vanskeligt.

Garanti

Udnyt din begrænset 1 års Dell-garantien. Så snart du ser tegn, der kan påvirke levetid eller funktionaliteten af din computer, skal du kontakte Dell. Hvis du skal have din computer serviceres, Vælg muligheden for at tage det til en lokal autoriseret servicecenter. Bør du har brug at sende det til et center, tage ned trackingnummer og det er korrekt ved at gentage det tilbage til serviceværksted. Også købe forsendelses forsikring bør din pakke får mistet eller beskadiget.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com