Sådan bruges en GE trådløs telefon

June 8

Sådan bruges en GE trådløs telefon

General Electric (GE) gør trådløs telefonerer, så du kan tale over din jord linje fra hvor som helst i dit hjem. Hver trådløs telefon har en base og et håndsæt. Basen opretter forbindelse til en strømkilde og et telefonstik, og bruger en antenne til at overføre samtaler mellem din fastnet og håndsættet. Du behøver kun at tilslutte håndsættet til basen for at genoplade batteriet. GE trådløse telefoner vil arbejde med enhver telefonlinje, der bruger et RJ11 telefonstik (standard telefonstikket findes i de fleste hjem).

Instruktioner

Installere og foretage opkald

• Sæt AC adapteren netkabel i en stikkontakt i dit hjem og power stik på bagsiden af telefonen GE base. Læg håndsættet opad i basen. Den opladning lys på basen tændes. Vent 12 timer på batteriet i håndsættet til at oplade.

• Tilslut telefonledningen til et telefonstik i dit hjem og phone-stikket på bagsiden af bunden. Find T/P kontakten på bagsiden af bunden og sæt den til T Hvis dit telefonselskab giver touch tone service eller P, hvis det giver puls service. De fleste virksomheder giver touch tone. Hæve antenne på basen.

• Tryk på knappen tid set at indstille tiden. Telefonen beder dig for dag i ugen, timer og minutter. Tryk på knapperne venstre og højre piletasterne til at justere indstillingen efter hver prompt og trykke på tidsperioden at bekræfte hver indstilling.

• Tryk på knappen samtale på håndsættet, så ringe til et telefonnummer for at placere et opkald. Tryk på taletasten for at modtage et indgående opkald. Tryk på tale igen for at afslutte et opkald. Hvis din telefon har flere linjer, skal du bruge "line 1" og "linje 2" knapper i stedet for tale-knappen.

• Justere switch på dit håndsæt til at ændre lydstyrken på håndsættets højttaler.

Tips & advarsler

  • Mange GE trådløse telefoner har flere funktioner ud over grundlæggende kald. Nogle af telefonerne bruger forskellige kontrol-ordninger til de basale funktioner. Du kan finde alle kontrolelementerne og funktionerne i telefonen i user's guide, tilgængelig på ges hjemmeside på http://www.home-electronics.net/search-Results.asp?phone=cordless&lang=English&region=United
  • Oplade håndsættet i mindst 12 timer før du bruger det for første gang eller du kunne reducere dens batterilevetid.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com