Sådan køber du en pude blok bærende

November 10

En pude blok leje er en selvsmørende monteret bærer, også kendt som en VVS blok, ofte bruges til at støtte en roterende aksel. Blok kuglelejet er monteret på en parallel linje med den roterende aksel. De anvendes ofte i tube kæde transportbånd systemer. De forskellige rullende aksler, der fyldes op en lang transportbånd, som man finder på store fabrikker, er sikret på plads ved hjælp af ståleje, men lejerne er monteret løst nok til at tillade aksler til at rotere rundt og fremdrive transportbånd, meget gerne på hjul af en tank.

Instruktioner

Detail

• Besøg din lokale hardware butik, eller den nærmeste Home Depot eller Sears detailforretning.

• Giv dine planer, herunder aksel størrelse målinger og radial og stak belastning krav, at en salgs assistent. Aksel størrelse er simpelthen længden og bredden af de aksler, du vil bruge i et transportanlæg. Radial og tryk load er maksimumsvægten af de objekter, du bliver nødt til at støtte langs din transportanlæg, og hvor hurtigt du vil være i stand til at fremdrive dem langs systemet. Salgsassistent kan beregne størrelsen passende indflydelse fra disse numre.

• Kig efter passende størrelse modeller lavet af støbejern eller presset stål til den højeste kvalitet og Køb efter behov.

Online

• Hvis din lokale hardwarebutik ikke har den model, du har brug for, tage de specifikationer, du har modtaget og logge på forskellige websteder af almindelig hardware og blok forsynet med leverandører, såsom Grainger.com, TheBigBearingStore.com eller PillowBlockBearings.com.

• Gennemse valg af pude blok lejer tilgængelig til at finde den model, der er nødvendige for dit projekt. Sammenlign priser på forskellige hjemmesider for at finde de bedste tilbud.

• Klik på "Køb nu" eller "Add to Cart" og følge den hjemmeside instruktioner for betaling og forsendelse.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com