Den bedste måde at rense alufælge

September 3

Den bedste måde at rense alufælge

Opretholde en bil hjul repræsenterer mere end en arbejdskraft af kærlighed. Sandt, når alu fælge funkle, de giver bilen en uhyggeligt detaljerede kant anerkendt som rige og luksuriøse. Men ifølge "Popular Mechanics," pleje af alufælge vil forhindre korrosion og forlænge liv og sikkerhed af fælgen.

Ren hjul én ad gangen

Kun arbejde på et hjul på gangen. Selvom du kan føle sig fristet til at sprøjte alle fire dæk med en tire renere, derefter scramble omkring bil skrubbe og følge op med en massiv skylning, kan du virkelig detaljer hvert dæk, når du fokuserer udelukkende på at dæk. Tage din tid til at gøre arbejdet rigtigt.

Rengøring hjulet

Brug en kvalitet tire og wheel cleaner. Ikke fald for pladser til produkter, der siger at spray på så bare skylle. Mens disse produkter vil arbejde, Planlæg at skrubbe i hånden for de bedste resultater, hvis du har overdreven bremsestøv. Husk på, at bremseklodserne er lavet med lim, der forårsager bremsestøv at holde sig til trætte. Når du køber et hjul renere, også købe et hjul pensel.

Spray et dæk med hjulet renere, og tillader produkt at arbejde ifølge producentens anvisninger. Derefter, krat hele ALU fælg med hjul pensel, få hver tomme af overfladen. Stå tilbage og skyl dæk. Tør straks med håndklæder til at holde vand pletter fra formning. Gentag om nødvendigt før man går videre til den næste hjul.

Tilføje voks for ekstra glans og beskyttelse

De fleste legeret hjul fremstillet i 1980 ' erne har enten en frakke af maling eller en klar lak finish. Derfor gælde nogle auto voks fælge til at give en ekstra glans og, i det mindste gøre det sværere for bremsestøv at bilægge.

Anvende en pasta eller et flydende voks ifølge producentens anvisninger. Buff med en ren, tør klud til at skabe en dyb glans.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com