Sådan hente slettede SMS-beskeder fra mobiltelefoner

October 26

Sådan hente slettede SMS-beskeder fra mobiltelefoner

Hvis du er ligesom mange mennesker i dag, bruge du sikkert mobiltelefonen oftere til tekst end at foretage opkald med. Det betyder sandsynligvis, at fra tid til anden har du ved et uheld slettet en tekst eller to. Hvis det viser sig, at det var vigtigt, og du vil hente det, der er en løsning: en SIM-kort opsving kit.

Instruktioner

• Få et SIM-kort opsving kit. Dette omfatter software til at læse data på kortet, og en enhed, der sluttes til USB-porten på computeren. Find disse kits på din lokale mobiltelefon eller computer butik eller online (Se ressourcer for indstillinger).

• Indsæt CD-ROM'EN fra kit i drevet på din computer. Windows vil spørge, hvis du ønsker at installere det program og drivere. Klik på "Ja" og følg vejledningen til dig på skærmen.

• Sluk telefonen og fjerne batteriet. Fjern SIM-kortet ved at løfte metal porten og skydedøre i hvid firkantet chip ud af slidsen.

• Indsæt SIM-kortet i USB-enheden og sluttes til computerens USB-port.

• Gå til menuen Start på din computer og åbne det program, du har installeret tidligere. Gå til "File" og "Hente SMS-beskeder." Dette vil hente alle tilgængelige tekstbeskeder på SIM-kortet (begge slettes og gendannes) til et vindue i softwaren. Bemærk, at en SMS-besked ikke er slettet indtil det hukommelsesstik, hvor det er bosat har været skrevet. Når det er blevet skrevet, kan ikke hente den.

• Gå til vinduet med SMS-beskeder og finder det, du ønsker at genopretter. Det vil være markeret med rødt. For at genopretter det, skal du højreklikke på filen og vælg "Genopretter," som vil genoprette beskeden.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com