Hvordan ændrer jeg fortænding i en F-150?

February 6

Hvordan ændrer jeg fortænding i en F-150?

Ford F-150 distributør tænding fungerer ligesom ethvert køretøj, kun nogle af de nyere modeller har en computer, eller magt kontrolmodul, der styrer tændingssystemet. Motorens omdrejningstal, aflæsninger fra masse luftstrømmen sensor, gashåndtag positionering, belastning og temperatur variationer bidrager alt sammen til timing sekvensen af tænding fyring. Dog kan base timing timing på Ford F-150 lastbil angives manuelt. Indstille eller justere den korrekte fortænding vil forbedre overordnede ydeevne og øge brændstoføkonomi.

Instruktioner

• Placer vælgerbjælken skift i parken, hvis du har en automatisk transmission, eller neutral, hvis du har en standard transmission. Fast indstillet nødbremsen, men nyde en assistent sidde i førerhuset og trykkes fodbremse, som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Åbn køretøj hood og ser ned på forsiden af motor hvor krumtap trisse (harmoniske balancer) sidder. Kigge efter en metal fane over hængende krumtapakslen remskive. Brug nogle renere karburator og en klud til at rengøre den udvendige overflade af krumtapakslen remskive og tab.

• Fortæl din assistent til Drej tændingsnøglen til og fra kort til at rotere krumtap i små trin, indtil du ser en lille hak på enden af krumtapakslen remskive. Markere hakket med et stykke hvidt kridt, samt på kanten af fanebladet markøren. Start motoren og lad den køre indtil den når normal driftstemperatur. Slukke motoren og lad den køle i et par minutter.

• Lokalisere den "spire stik" wire på sin sele. Se din instruktionsbog for dets placering. På F-150 lastbil, vil det være i nærheden af den indre fender ved siden af tændingen modul. Trække stikket og sæt den til side – ikke mister det. Find den nummer cylinder på din motor ved at henvise til din manual. Det vil være på passagersiden tættest på dig som du ansigt på forsiden af motoren. Krog plug wire klemme fra et lys omkring # 1 plug wire timing.

• Krog i rød, positive klemme spidsen lysets timing til den rød, positive terminal på batteriet. Krog i sort, negative spidsen af timingen lys til sort, negative kundeemnet på batteriet. Tage en lang forlængelse, universal fælles, socket og skralde til at løsne distributør klemme bolt i bunden af distributøren. Løsn klemmen bolten kun nok til at tillade distributør twist med nogle kraft.

• Har din assistent starte motoren. Pege timing lys ned på krumtapakslen remskive, og mærke hvordan den pulserende lys opfanger begge kridt mærker. For at indstille timingen korrekt til indledende 10 grader BTDC (før top dead center), skal du slå distributøren, så kridt mærker Juster. Hvis du ønsker en anden justering, skal du aktivere distributøren, med uret eller mod uret for at fremme eller forsinke timingen.

• Når du har indstillet din timing, slukke motoren. Spænd ned distributør klemme bolt med sokkel, universal stik, forlængelse og skralde svensknøgle. Sæt spire stikket tilbage i sin wire jack. Fjerne timing lys kundeemner.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com