Hvordan du kan genbruge skrot biler

March 15

Hvordan du kan genbruge skrot biler

Udtrykket "skrot bil" beskriver et køretøj, der har udspillet sin rolle og kan ikke længere tjene til regelmæssig brug. Mange skrotpladser og genbrugspladser vil tage din skrot bil og genbruge de dele, der er stadig i god stand. Andre bilejere med samme år, mærke og model kan gå til disse faciliteter til at trække dele fra gamle skrot biler og bruge dem til at reparere deres egne køretøjer.

Instruktioner

• Find et køretøj losseplads eller genbrugsstation i dit område.

• Kontakte det firma, du har valgt og lave en aftale at have din skrot bil genanvendt.

• Har dit køretøj bugseret til losseplads eller genbrugsstation. I de fleste tilfælde vil faciliteten give gratis bugsering. Hvis ikke, det vil være i stand til at anbefale en trækkende firma for dig.

• Underskrive og gennemføre det nødvendige papirarbejde for at genbruge din bil. Inkludere dine kontaktoplysninger, år, mærke og model. Denne information vil hjælpe virksomheden bestemme hvordan man klassificerer køretøjet og hvor partiet bliver placeret. Check ud om dækkene er stadig oppustet. I mange tilfælde, hvis dækkene ikke har været oppustet i en lang periode, vil de være slidt op og genbrugt som skrot gummi. Hvis dækkene er oppustet og stadig har slidbane, kan de kan genanvendes og solgt som brugte dæk.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com