Sådan køber du en Classic Ford Mustang

March 11

Beslutningen om at købe og potentielt gendanne en klassisk Mustang kan give anledning til både stor entusiasme og forståelige ængstelse. Selv om mange klassiske Mustangs er let tilgængelige for køb, hvordan kan du vide om du får en god aftale for en kvalitet bil eller ubevidst køber somebody's problem? Den følgende diskussion vil give dig den viden og tillid til skal du vælge en egnet Mustang for dit budget.

Instruktioner

• Inspicere køretøjets identifikation tag. En af de vigtigste skridt at tage, når de overvejer, om at købe en bestemt classic, Mustang er at inspicere fabrik identifikation tag, der afslører bilens karosseri, udvendige maling farve, interiør trim farve, fremstilling dato, aksel ratio og transmission og motor typer det var oprindeligt udstyret med. Den faktiske tag er kodet med en række tal og bogstaver. En beskrivelse af de faktiske koder er omfattet af denne artikel, men oplysninger er let tilgængelige i de fleste Mustang restaurering guider og også på internettet. Når koden er blevet afkodet, kan du derefter kontrollere, om bilen er blevet ændret, hvilket kan være en væsentlig faktor i din beslutning om at købe det.

• Afgøre, om bilen er oprindelige eller ændrede. Som en generel regel er en original bil mere værd end en bil, der er blevet ændret. Derudover er en bil, der er original normalt meget lettere at gendanne end en med omfattende ændringer.Nogle mindre ændringer er relativt let at afhjælpe, f.eks. brugerdefinerede hjul, mens andre kan være meget vanskeligt og dyrt at rette op på. For eksempel, en soltag bliver betydeligt mindske værdien af bilen og er en meget dyr løsning. Selv om ikke som radikal, radio port på 1965 til 1966 Mustangs er almindeligt skær og udvidet til at passe eftermarkedet radioer. Til forskel fra 1967 til 1968 Mustang bolte radio i de tidligere modeller direkte til instrumentbrættet. Reparation paneler er tilgængelig, men kan være en udfordring for at installere for en uerfaren svejser.Andre ændringer, der kan være dyre at reparere omfatter hjulet nødblus, hvor fender læber omkring dækkene er blevet udvidet til at tillade bredere dæk, og eftermarkedet hood pins og hood scoops. Også kigge efter eventuelle trim, der er blevet fjernet og monteringshullerne udfyldt.

• Tjek for rust. Få ting kan ødelægge en bil så udførligt som rust, i daglig tale benævnt "bil kræft." Det er især vigtigt at bemærke, at udgift til reparation af en bil med store rust skader nemt kan overstige værdien af bilen når restaureret. En omhyggelig køberen bør derfor altid være på udkig efter tegn på rust skader. Sørg for at tjekke for rust bobler, der udvikler, når rust udvider under malingen. De nederste kanter af dørene er fælles områder for rust bobler til at udvikle.

• Inspicere cowl. Røghætte er slidsede området mellem den forreste forruden og motorhjelmen. Slots giver mulighed for frisk luft ind i køretøjet. Når vandet passerer gennem disse slots, løber vandet nedenunder fendere gennem en række kanaler, der ikke kan ses medmindre toppen af Røghætte er fjernet.For at kontrollere den strukturelle integritet af Røghætte, skal du bruge en haveslange for at hælde vand i begge sider af cowl. Se inde i bilen under både fører og passager sider af instrumentbrættet for utætheder. Hvis vand ind i køretøjet selv om disse områder, har Røghætte næsten helt sikkert rustne ud. Derudover kan et rustent Røghætte også føre til rustne gulvet pander.

• Inspicere gulvet pander. Gulvet pander er et fælles område for rust og kan være en dyr reparation. Rustne gulvet pander kan også være symptom på andre problemer såsom et rustent Røghætte eller rådnet weather-stripping. Den bedste måde at kontrollere tilstanden af gulvet pander er at fjerne tæpper fra bilen. Men en ejer interesseret i at sælge bilen er tilbøjelige til at være ret tilbageholdende med at tillade dette. Der er andre måder at få en idé om betingelsen for sal pander. Bruge en issyl, syl eller Phillips hoved skruetrækker til at stikke gennem gulvet pander. Betale særlig opmærksomhed at under pedalerne og emergency bremsehåndtaget driver side. Glem ikke at tjekke pander under det bageste sæde så godt.

• Inspicere området trunk. Inspektion af området inde i bagagerummet kan ofte afsløre en litani af problemer, som kan føre til dyre reparationer. Den første ting at tjekke inde i bagagerummet er, hvorvidt benzintank hviler ordentligt i sin base. Hvis ikke, dette kunne være forårsaget af noget så ubetydeligt som forkert installation eller så alvorlig som en påkørsel. Den anden ting at tjekke inde i bagagerummet er to stammen gulvet udvidelse stykker. Der bør ingen crimpning af metal her. Sørg for at undersøge området af disse stykker, der mødes på indersiden af den bageste fjerdedel paneler.

• Inspicere rammen. En bøjet stellet er problem, der kan være stor nok til at videregive det særlige bil du overvejer at købe. Den første måde er at visuelt inspicere ramme for eventuelle synlige abnormiteter. Vises dele af rammen skinner snoede? Er der folder eller buler i den ene side af ramme jernbane, som ikke findes på den modsatte side af denne særlige ramme jernbane? For det andet, tjek om karrosseridele line op med hinanden. Linjer af døren matche op med linjer af kvartal panelet? Lukker bagklappen nemt? Er der et større hul på den ene side af bagklappen end den anden, når bagklappen er lukket? Manglende karrosseridele til at flugte med hinanden kunne være blot en tilpasning problem, eller det kunne tyde på et problem med rammen. Vær forsigtig her.

• Kigge efter kroppen fyldstof. Kroppen fyldstof, almindeligvis benævnt Bondo, er et uundværligt redskab i de sidste faser af kroppen panel reparation. Anvendes korrekt, kroppen fyldstof kan vare i mange år og er næsten ikke målbart for det blotte øje når malet. Desværre, dens effektivitet og lave omkostninger ofte resultere i katastrofe på grund af overforbrug og forkert anvendelse.Den bedste måde at finde fyldstof på en malet bil er ved at placere en magnet over forskellige områder af bilen. Fordi kroppen fyldstof ikke er metal, vil det ikke tiltrække magneten. Hvis kroppen fyldstof er blevet brugt over metal (i modsætning til udfylde et stort hul), bør træk af magneten være mindre end lignende områder af bilen.

• Inspicere styrehuset. Et kig på styrehuset kan udsætte et væld af problemer og bør ikke blive overset. Betale særlig opmærksomhed til den bageste styrehuset, som kan udsætte trækkraft barer, rust og kroppen fyldstof brugt rundt om hjulet-åbning læbe. Hvis ejeren vil tillade dig, fjerne baghjulene for denne inspektion.

• Sikre de indvendige komponenter er korrekte. Du bør ikke tage for givet at indre af bilen, du er interesseret i at købe er den korrekte interiør til at bestemt bil. På grund af ligheder mellem år (1965-1966 modeller, 1967-1968 modeller, osv.), kan indvendige stykker byttes nemt. Flere Mustang guider har detaljerede billeder af de forskellige interiør rådighed for hvert år og bør høres, før du køber en Mustang.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com