Auto AC kompressor problemer

September 30

Fælles air condition kompressor problemer omfatter kølemiddel lækager, elektriske kobling fiaskoer og indre mekaniske fejl. At kende årsagerne til disse fejl kan gå en lang vej at forebygge dem. Men hvis du har en kompressor fiasko, vide de skader forårsaget af manglende er afgørende for en vellykket reparation. Udskiftning af kompressor alene kan ikke løse den underliggende årsag til svigt, og kan forårsage en for tidlig svigt af den nye kompressor.

Utætheder

Utætheder i klimaanlægget er forårsaget af defekte segl og slanger. Flere sæler i kompressoren kan mislykkes. Normal varme cykling kan forårsage sæler mislykkes. Varme cykling opstår, når systemet er opvarmet under normal drift, og derefter lov til at køle mens du sidder. Denne konstant varme cykling årsager sæl at udvide lidt og komprimere når varme, så kontrakt lidt når cool. Denne frem-og-tilbage ekspansion forårsager gummipakning at gnide på metaldele, og varmen cycling selv hærder gummi, forårsager et tab i forsegling kapacitet. Den fælles symptom på det er tab af kølemiddel i de køligere vintermåneder, der kræver en top-off af kølemiddel i begyndelsen af varmt vejr.

En anden årsag til sæl fiasko er for stort pres oprustning. Pres bygger når systemet er overophedet, eller skærmen filter i orifice tube er delvist tilstoppet. Den fælles symptom er et system, der køler i starten, men bliver varmere, som koeretoejet koerer. Denne type fejl kan være forårsaget af en underliggende tilstand, der ikke vil blive helbredt med en segl udskiftning. Årsagen til den overophedning problem, eller delvist tilstoppet orifice tube, skal løses under segl udskiftning, eller en anden fejl vil ske.

Elektriske

Elektrisk kan kompressoren mislykkes på koblingen. Kompressor kobling er en elektromagnetisk enhed, der engagerer kompressor til motoren. Denne elektromagnet kan mislykkes, hvis viklinger af wire i spolen blive overophedet og smelte, eller bryde. Dette forårsager kobling til ikke engagere når tændt. Den mest almindelige årsag til denne fejl er simpel alderdom, men det kan også være forårsaget af en overophedning motor. Når motoren overophedes, trykket i systemet stiger, og det bliver vanskeligt for kompressor til at fungere. Dette sætter understreger på friktion plade af koblingen og det begynder at glide, forårsager varmeudvikling i elektromagnet.

Mekanisk kompressor fiasko.

Normal brug vil forårsage en mekanisk svigt over tid. Ligesom bilens motor friktion årsager slid på delene, i sidste ende de gør ikke deres job længere og kompressoren mislykkes.

Dette slid kan fremskyndes betydeligt ved en overophedning motor. Når motoren overophedes, mister kondensatoren sin evne til at frigive varme ligesom køleren gør. Dette forårsager varme til at bygge i systemet, og presset til at stige. Høj system pres forårsage kompressor til at arbejde hårdere for at flytte den højere pres kølemiddel, og varme bygger i kompressoren. Alt dette fører til overdreven slid, og partikler af metal tabt under denne slid vil tilstoppe orifice tube og kraft presset endnu højere. Når skaden er der og kompressoren mislykkes, udskiftes orifice tube sammen med kompressor til at genoprette normale tryk.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com