De bedste hovedtelefoner til teenagere

October 11

De bedste hovedtelefoner til teenagere

Når du køber hovedtelefoner til din teenager, overveje en række faktorer. Lydstyrkekontrol og minimering af volumen er funktioner mange forældre ser for at forhindre øre skader. Hovedtelefoner skal være komfortabel, bærbart og nemt at oprette forbindelse til musik kilden. Faktor i omkostningerne, som din teenager sandsynligvis vil skade eller miste hovedtelefonerne. Og glem ikke bling. Øretelefoner eller i-øret versioner af hovedtelefoner, dekoreret med rhinestones og designs bliver populære.

Ørestykker

Ørepude er en lille højttaler, der går ind i øret og ikke over øret som traditionelle hovedtelefoner. Ørestykker generelt koster fra $30 til 90 dollars. Den lille størrelse af ørepude giver nem bærbarhed for din teenager. Både Sennheiser MX560 og CX300B er populære muligheder for teenagere, som de giver fremragende lydkvalitet og kommer med en rejseetui og ledning winder for at holde alting organiseret. Skullcandys Smokin ' knopper er kendt for deres lyse farver og rhinestone designs.

Fuld størrelse hovedtelefoner

Fuld størrelse hovedtelefoner kommer normalt til den billigste pris på grund af deres enkelhed. Mange mennesker foretrækker traditionelle hovedtelefoner som de er mere sikre og ofte meget mere komfortabel. Skullcandy gør to kvalitetsindstillinger for teens: Hesh Stereo og TI. Sennheiser PX-100 er en anden populær fuld-nummer hovedtelefon, som det har over øret funktioner men kan folde ned for bedre bærbarhed. Disse modeller koster fra $30 til $70.

Øre klip

En anden populær design er en over-the-ear klip hovedtelefon. Denne stil kombinerer komfort i den traditionelle hovedtelefoner med portabilitet af øretelefoner. Panasonic RP-HS43K og Koss KSC 75 er både højt rangerede for teenagere og koster fra $12 til $20.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com