Hvordan du installerer Sony Bravia 46V5100

June 13

Før du nyder din Sony Bravia 46V5100 HDTV skal du oprette og installere det på din antenne kilde og andre hjem medieenheder. Denne energi effektive TV kommer med HDMI-porte, der gør det muligt at tilslutte den til high-definition-enheder, såsom en Blu-ray eller HD-DVD-afspiller. Processen til installation af dit Sony Bravia 46V5100 HDTV er relativt ligetil, kræver ikke nogen værktøj og tager kun få minutter at gennemføre.

Instruktioner

• Lå TV ansigt med den beskyttende emballage over toppen af det så skærmen ikke gør kontakt med gulvet eller andre overflade. Hvis du ikke har den beskyttende emballage, dække skærmen med et tæppe.

• Indsæt stænger af TV-standeren i bunden af fjernsynet. Skruer for stativ gennem bagsiden af tv'et, og spænd dem ind i stativet ved hjælp af en Phillips-head skruetrækker. Stå fjernsyn op, så den understøttes af standen og fjern den beskyttende emballage.

• Stik kabel wire, der kommer fra væggen ind i havnens gevind RF på kabelboksen mærket "Kabel i." Sæt et coax kabel i gevind RF porten mærket "Kabel ud" på kabelboksen, og sæt derefter anden enden af coax-kabel i RF-porten på TV'et mærket "antenne i."

• Tilslut den ene ende af HDMI-kablet i HDMI-porten på tv'et, og Tilslut anden enden af HDMI-kablet til HDMI-porten på Blu-ray-afspiller eller HD-DVD-afspiller.

• Tilslut netkabler til dine enheder og tænd for tv'et. Vælg et sprog fra visningen på skærmen. Vælg din antenne kilde og vælge for at scanne kanaler. TV'et tager et par minutter at scanne gennem tilgængelige kanaler, og når det er gjort tv'et er klar til at nyde.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com