John Deere traktor historie

April 21

John Deere traktor historie

John Deere company blev etableret af John Deere i midten af 1800-tallet. Han boede i Grand omvej, Illinois, og arbejdede som en smed. Over for den hårde jord på Midwest sletterne, begyndte John Deere at bygge traktorer til brug for landmænd og virksomheder, der var bedre i stand til at tilling jorden. Disse tidlige traktorer var ansvarlig for etablering af en stor del af landbrugsudvikling i hele Midtvesten.

Stål plov

Støbestål ploven var den første traktor produceret af John Deere i 1837. Det bidraget til at fastslå brand og virksomhed som et af de mest berømte i verden. Deere udviklet plov efter at lægge mærke til hvordan en pitchfork kunne nemt trænge ind i en bunke hø, og tilpasset konceptet til ploven for tilling jord.

Clipper plov

Efter opbygning af en stor fabrik for at opbygge sin traktorer i Moline, Illinois, udvidet John Deere virksomheden sit produktsortiment. I 1857, var Clipper ploven indført. Denne nye plov featured en rullende kniv, der kunne klippe vegetation renlig.

Specialisering

John Deere traktor selskab blev børsnoteret i 1868, lige i tide til firma at udvide sit produktsortiment. Virksomheden begyndte at gøre specialiserede traktorer, der kunne arbejde som kultivatorer, Harver, Boremaskiner og plantageejere.

Benzinmotor

Med stigende konkurrence fra Ford Motor Company og General Motors, John Deere købte Waterloo dreng traktorer og begyndte at fremstille benzindrevne traktorer i 1918. I sit første år solgt disse modeller 5,634 enheder.

Produktivitet

Det var først i 1980, at John Deere lavet den næste stor fremgang i traktor teknologi. Samme år, indført Deere 4-rækken Bomuldsplukker, en massiv traktor, som kan øge produktiviteten på gårdene med op til 95 procent.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com