Fejlfinding en Chevy 350 motor

November 7

For at foretage fejlfinding af en Chevy 350 motor hensigtsmæssig, skal du finde ud af, hvis problemet er tænding, El, brændstof eller mekanisk. Hvis motoren ikke laver støj er (dvs. banging eller banker), det nemmest at første check for gnist (tænding) og brændstof. Når du lærer, at problemet er ikke i tændingen eller med brændstof, kan du flytte ind på diagnosticering af elektriske og/eller mekaniske problemer.

Kontrollér brændstof

Tjek for en brændstof problem ved sprøjtning karburator renset i karburatoren. Starte køretøjet. Hvis køretøjet begynder, er der et brændstof problem. Hvis du har en mekanisk brændstofpumpe og linjerne ikke er tilstoppet, erstatte den mekaniske pumpe. Hvis du har en elektrisk brændstofpumpe, kontrollere relæet. Hvis relæet er dårlig, erstatte den. Hvis relæet er god, check for power på den elektriske brændstofpumpe.

Kontroller tænding

Kontrollere tændingen ved at kontrollere for gnist. Trække enhver spark plug wire off et tændrør. Holde en ekstra tændrøret ind i enden af wiren og lægge den på ventildæksel eller indsugningsmanifold (chrome ventil dækker vil ikke arbejde for dette---skal du være i stand til at skabe en god jorden på metal).

Hold øje med gnist på tændrøret, mens en helper vender motoren. Hvis du ser gnist, er tændingen fint. Hvis ikke, fjerner distributør hætten til at kontrollere for slidte kontakter eller en slidt rotor. Kontroller, at punkterne er justeret korrekt. Hvis du ikke har en følehorn gauge for at kontrollere punkterne, en matchbook dækker er den samme tykkelse (.018 tommer) som følehorn gauge skulle check point for denne motor.

Kontrollere coil for spænding går ind i spolen ved at placere voltmeter positiv kundeemnet i B + terminal på spolen og voltmeter negative kundeemnet til en god jord. Slå tasten. Du bør se 12 volt. Kontroller tændingskontakten og ledninger mellem tændingskontakten og spolen, hvis du ikke kan se spænding går ind i spolen.

Tjek batteri og generator

Tjekke batteriet med et voltmeter ved at røre ved den positive terminal med positiv kundeemnet i voltmeter og negative batteriet terminal med negative kundeemnet i voltmeter. Hvis spændingen er under 12.00, skal batteriet oplades før yderligere testning.

Start køretøjet efter opladningen. Touch batteripolerne med den respektive voltmeter kundeemner, som beskrevet i det forrige trin. Hvis voltmeter viser 13,50 til 14,75 volt, oplades generatoren korrekt. Slukke køretøjet. Har en helper starte køretøjet, mens du ser voltmeter. Hvis voltmeter falder til under 10,75 mens køretøjet er ved at blive startet, batteriet vil ikke holde strøm og skal udskiftes.

Check starteren

Slå tasten og check for power på starterens B + terminal, hvis batteriet og generatoren er god. Hvis der er nogen magt på forret B + terminal, skal du kontrollere starter relæ. Hvis starter relæet er god, starteren er dårlig og skal udskiftes.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com