Forskellen mellem Mobile applikationer & webprogrammer

December 6

Forskellen mellem Mobile applikationer & webprogrammer

De fleste apps anvendes på tabletter og smartphones kommer fra markeder som Apples App Store og er installeret på en enhed drev. Webapps giver en alternativ metode: da de løber direkte i en Web gennemser, webapps arbejde på tværs af flere platforme, kræver ingen installation og behøver ikke godkendelse af en app markedsplads. Ulemper til Web-apps, men omfatter behovet for en internetforbindelse og deres forgængelighed--hvis den webstedshosting en Web app lukker ned, du vil ikke kunne bruge app længere.

Forskelle i funktionalitet

Webapps kan udføre mange af de samme funktioner som regelmæssige mobile apps, men har nogle begrænsninger. I modsætning til installeret apps kræver de fleste webapps en internetforbindelse til at arbejde. Webapps klarer ikke sig så godt med animation og grafik, og kan ikke få adgang til alle hardware sensorer på en mobil enhed, såsom dens gyroskop eller accelerometer, selv om de kan bruge GPS.

Forskelle i Design

Når du programmerer regelmæssig mobile apps, skal udviklere oprette separate stykker af software til hver platform, såsom iOS og Android. Webapps arbejde i standard webbrowsere, og kan være oprettet for at arbejde på tværs af mange mærker af enheder, selv dem med forskellige operativsystemer eller skærmstørrelser. Web app udviklere kan også omfatte platformspecifik kodning, ignoreret af andre systemer, der giver bedre ydeevne på bestemte enheder. For eksempel, webapps kører i Safari på iOS eller i Chrome på Android kan være lavet til at ligne native apps når kører fra en startskærmen genvej.

Forskelle i Distribution og monetarisering

App butikker, såsom Google Play på Android, sælge mobile apps og tage en procentdel af hvert salg. Mange apps på tværs af alle mobile platforme tilbyder også gratis, Anno domini-understøttet versioner. Fordi webapps åbne ligesom regelmæssige hjemmesider, ikke er de solgt gennem disse butikker. Webapps normalt har ingen pris, men kan indeholde reklamer. Ved at undgå app markedspladser, giver webapps udviklere en måde til at offentliggøre indhold, de ønsker og opdatere det på vilje, snarere end venter på godkendelse fra forhandleren.

Web-applikationer for computere

Ud over webapps specifikt designet til mobile enheder, kan websteder vært for programmer, der kører i Web-browsere på stationære og bærbare computere. Nogle af disse apps fungerer på både computere og mobile enheder ved hjælp af teknologier som HTML5, men mange kører gennem plugins som Flash, Java og Silverlight, der ikke fungerer i de fleste mobile browsere. Ligesom med webapps på mobiltelefon, kan disse programmer udføre opgaver normalt forbindes med installeret software, såsom lagring og indlæsning af data på harddisken.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com