Hvor hen til Boot i sikker måde hen til lave en ordning genindføre

June 4

Windows har flere muligheder for at starte operativsystemet. En af disse er fejlsikret tilstand, hvilket giver dig mulighed for at starte Windows sammen med kun de nødvendige drivere og programmer skal fungere korrekt. Windows indeholder også flere fejlsikret tilstand indstillinger, der understøtter netværk eller vise kun kommandoprompt. Hvis du har problemer med at bruge Systemgendannelse, kan du starte op i fejlsikret tilstand for at forsøge at gendanne dit system.

Instruktioner

1 Genstart computeren, tryk på og hold "F8" nøglen som computeren genstarter. Slip tasten, når skærmbilledet "Fremskreden Boot valgmuligheder" vises. Brug pil ned-tasten til at vælge "Fejlsikret tilstand" eller "Fejlsikret tilstand med netværk", og tryk derefter på "Enter" for at starte Windows i den valgte tilstand. Log på med dit administrator-kontoen på Windows loginskærmen.

2 Klik på "Start"-menuen, skriv "Systemgendannelse" i søgefeltet og tryk derefter på "Enter" for at starte Systemgendannelse.

3 Klik på "Næste" på guiden, og klik derefter på det gendannelsespunkt, du vil bruge. Klik på "Næste" efterfulgt af "Udfør" for at starte gendannelsesprocessen, og klik derefter på "Ja" for at bekræfte. Windows vil udføre gendannelsen, og derefter computeren vil starte op i de regelmæssige tilstand. Klik på "Luk" dialogen "System gendanne afsluttet med succes", der vises, når Windows indlæser.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com