Hvordan til at konvertere billeder til maleri Software

May 18

Hvordan til at konvertere billeder til maleri Software

Du behøver ikke at være en ekspert maler til at skabe fantastiske malerier disse dage. Med mere avanceret billedredigering software, er det muligt at vende enhver fotografi til et oliemaleri med et par klik med musen. Ikke alle grafiske software er i stand til at udføre denne rutine. De fleste af de højere priser programmer har de nødvendige redskaber til kunstnerisk gengivelse af billeder. Den gode nyhed er, der er et par billige alternativer, der tilbyder maleværktøjer samt, hvilket gør det muligt for næsten enhver til at blive en digital Monet.

Instruktioner

1 Vælg billed redaktion programmel at har kunstneriske billedredigering filtre. Hvis du har Photoshop, har du allerede en af de mest populære grafisk softwareprogrammer til rådighed. Andre valgmuligheder omfatter GIMP, som er gratis billedredigeringsprogram med kunstneriske værktøjer sammenlignelig med Photoshop. Som et plus er GIMP cross-platform, så det virker på PC eller Mac. Der er også Photofiltre, der tilbyder en gratis version og har maling konvertering filtre. Et af disse programmer vil konvertere et foto til maleri. GIMP er et godt sted at begynde. Det er let og har en bred vifte af kunstneriske værktøjer.

2 Åbn GIMP og gå til menuen "Filer". Vælg "Åbn" og gå til placeringen på computeren hvor fotografiet er, at du ønsker at konvertere til et maleri. Klik på fotografiet for at åbne det i GIMP.

3 Gå til menuen "Filtre", vælge "Kunstneriske" og vælg "Oilify." En arbejde palet vil åbne. Justere størrelsen maske fra standarden, ni til en fjorten og klik på "OK". Maske størrelse øger oliemaleri effekten. Du kan altid gå til "File" og vælge "Fortryde" Hvis du vil yderligere øge maske størrelse. For de fleste billeder producerer størrelse fjorten maske størrelse oliemaling virkning uden at fjerne en masse definition.

4 Eksperimentere med de forskellige maleindstillinger at få forskellige typer af malerier på samme måde som i trin 4. GIMP har en Van Gogh filer, der skaber malerier i samme stil som Van Gogh og GIMPressionist, hvor du kan vælge alt fra penselstørrelse til lærred type, så du kan oprette en bred vifte af malerier fra et enkelt fotografi. Så længe du kan finde din Fortryd-kommando, kan ikke du rodet noget op, så have det sjovt.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com