Hvordan du indsætter en funktionel kalender i MS Word

June 19

Hvordan du indsætter en funktionel kalender i MS Word

Gør kalendere i Microsoft Word giver dig mulighed for at skrive i din daglige data og har en dejlig, skarpe, professionelle kalender til enhver tid. Ved hjælp af MS Word også giver dig mulighed for at oprette kalendere i forskellige formater, så du kan vælge hvilket format passer dine behov bedst.

Instruktioner

Indsætte kalender i dokument

1 Klik på "Indsæt" fra et tomt, plain dokument til at indsætte en kalender, der ikke optager hele dokumentet.

2 Klik på "Bordet" og holder musen over "Hurtige tabeller" når menuen popper åbne. De tilgængelige indstillinger Vælg type af månedlig kalender du vil indsætte i dokumentet.

3 Rediger kalenderen så måned, år og dage matcher med den måned, du vil oprette kalenderen for. Angiv oplysninger i kalenderen og gemme den i en nemme-hen til-hitte placering.

Oprette MS Word-dokument, kalender

4 Åbn Microsoft Word på computeren. Afhængigt af versionen af Microsoft Office du har downloadet til din computer, enten klikke på "File"-menuen eller runde Microsoft ikonet i øverste højre hjørne af vinduet.

5 Klik på "New" og fra listen over tilgængelige skabeloner til højre, Vælg "Kalendere." Vælg den kalender, du vil oprette, enten en månedlig kalender fra en af indstillingerne år som "2011" kalendere, et akademisk år kalender, en flere årskalender, kalendere fra forløbne år eller andre typer kalendere herunder ugentlige planlæggere, klasse tidsplaner eller fødselsdag og jubilæum kalendere.

6 Klik på "Download" for at oprette en ny kalender i et MS Word dokument. Udfyld kalender med den relevante daglige oplysninger og gemme den i en nemme-hen til-hitte placering.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com