Hvordan man vælger en video Capture

September 4

Hvordan man vælger en video Capture

VIDEO capture kort Tilslut en video-optager med en digital optageenhed, f.eks. en computer, så du kan konvertere gamle analoge bånd i et digitalt format. Når kopieres og gemmes på computerens harddisk, video optagelser kan renses op og redigeres ved hjælp af digital billedbehandling software så uploadet til en hjemmeside eller brændt til en DVD. Capture-kort er tilgængelige med en bred vifte af funktioner og muligheder, men de består af to grundlæggende typer: interne og eksterne.

Instruktioner

• Turn-around computer tower eller laptop hen til indskrive nemlig tilgængelige kort havne. Beslutte, om du ønsker en intern hentningskort eller en ekstern model. Hvis du er komfortabel at åbne en computer for at installere hardware og vil capture kort tilgængelige, når du ønsker at bruge det, et internt kort sparer plads på skrivebordet og kan være mere praktisk. For lejlighedsvise videooptagelse forbinder et eksternt kort hurtigt med et USB-kabel.

• Check rådighed stikkene på Videobåndoptageren og andre video-udstyr kan du oprette forbindelse til capture-kort. Som minimum bør capture-kort har RCA-type stik til Videobåndoptageren. En runde S-video-stik giver bedre billedkvalitet og er en nyttig ekstra funktion på en kort. En IEEE 1394 (Firewire) port på kortet, kan du tilslutte mange mærker af videokameraer samt.

• Matche den oparbejdelse hastighed, RAM (random access memory) og lagerkapacitet på din computer med minimumskravene i forskellige capture-kort. Hvis din computersystem ikke kan håndtere kortet, vil det være til nogen nytte for dig.

• Sammenlign funktioner i forskellige kort til at bestemme den bedste kombination af funktioner til prisen. For eksempel, bestemmer billedhastighed capture, hvordan problemfrit dine konverterede video vil spille efter det er taget fra Videobåndoptageren og digitaliseret til opbevaring på din computer. Generelt, jo højere billedhastighed fange evne, den dyrere capture-kort.

• Kontroller kompatibiliteten af capture-kort med computerens operativsystem. Nogle kort er designet til brug kun med Windows-operativsystemet platforme, mens andre arbejder med Mac operating system.

Tips & advarsler

  • Redigering af software og drivere til capture-kort findes typisk på en CD med capture-kort. Softwaren skal være installeret på din computer for capture-kort til arbejde.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com