Sådan installeres abe bøjler på en 2004 Sportster

September 12

Type og position af styr på din motorcykel bestemme din overkrop komfort mens ridning--især i lange perioder. APE bøjle styr er højere end stock styr, så du kan strække din overkrop mens ridning. Du skal vælge den højde, der matcher din komfortniveau ved at sidde på din motorcykel og holder forskellige sæt af styret i den relevante position til at bestemme den bedste højde for dig. APE bøjle styr er en billig opgradering til din Sportster.

Instruktioner

• Fjerne maxi-fuse - beliggende i sikringsholderen på batteri remmen - i hånden til at skære al magt til motorcyklen.

• Fjern de to skruer, der tilsluttes den venstre side af styret kobling forsamling med en skruetrækker. Også med skruetrækker Fjern skifte de to skruer, der forbinder det venstre styret forsamling til styret. Fjern både de venstre og højre håndtagsgreb ved at trække dem udad i hånden. Også fjerne den forreste hovedcylinder forsamling fra venstre side af styret med en skruetrækker. Fjern de to skruer--med en skruetrækker--der holder gashåndtaget forsamling på plads på højre side af styret.

• Fjerne ved håndkraft følgesvende, der forbinder kablerne til styret. Løsne skruerne tilslutning kontrol boliger til styret. Fjern ikke skruerne helt. Hvis du vil fjerne de lavere styr klemmer, der forbinder styret til gaffel-beslag, løsne de to bolte, der forbinder dem. Fjern skruer og skiver, der forbinder den øvre styr klemme på plads med en skruetrækker. Fjern de to skruer, der holder instrumentet beslaget på plads. Fjerne styret fra motorcyklen.

• Lægger nye ape bøjle styr på motorcyklen. Tilslut de bolte, der forbinder styret til gaffel-beslag. Stramme med hånden. Stram skruerne på gashåndtaget samling med en skruetrækker. Vedhæfte den øverste styr bøjle og skiver. Stram skruerne med en skruetrækker. Vedhæfte instrument beslag og de to skruer, der holder det på plads.

• Flyt styret til den mest komfortable position for dig, mens du sidder på motorcyklen. Når du bestemme den passende placering for styret, stramme skruer af øvre styr klemme og instrument beslag til 12 til 18 fod-pund med en momentnøgle indtil den øverste styr klemme rører den nederste styr klemmer. Spænd nederst styr klemme bolte til 30 til 40 fod-pund med en momentnøgle.

• Skub gashåndtaget Kabelkonfektionering tilbage på plads på højre side af styret. Vedhæfte den forreste hovedcylinder til venstre side af styret og fastspænd de skruer, der forbinder det med en skruetrækker. Vedhæfte både venstre og højre greb ved at skubbe dem tilbage på plads. Vedhæfte den venstre switch forsamling og kobling montage og fastspænd de skruer, der holder hver af dem på plads. Geninstallere maxi-sikring.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com