Sådan omdøber lag med Adobe After Effects

December 29

Adobe After Effects er et kompliceret animation og komposition program, der ikke kan nemt læres i et par trin. Den bedste måde at lære programmet er at starte simpelthen, lære grundlæggende og bygge videre derfra. Når du opretter en sammensætning og importere filer til dit projekt, vil du begynde at organisere filer i din tidslinje til at begynde komposition. Du kan også finde, skal du omdøbe nogle lag for at holde dit arbejde organiseret.

Instruktioner

1 Find dit første fil i panelet Project og klikke på det med musen. Herfra kan du trække det direkte til din tidslinje. Gentag for hvert lag, som du ønsker at bringe i tidslinjen.

2 Vælg det lag, du vil omdøbe ved at klikke på det med musen. Tryk på "Enter" for at aktivere tekst-navnet på din lag. Du kan nu skrive direkte over det oprindelige navn på laget. Tryk på "Enter."

3 Bemærk at dette kun ændres navnet på fil optagelser inden for tidslinjen. Det ændrer ikke navnet på filen i panelet projekt, eller navnet på optagelser som det er gemt andre steder på harddisken.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com