Sådan foretages fejlfinding af en Philips Magnavox VCR

January 23

Sådan foretages fejlfinding af en Philips Magnavox VCR

En Philips Magnavox VCR kan du optage og afspille VHS videobånd på tilsluttede TV. Mange af dens funktioner er stort set den samme som andre modeller, selvom nogle funktioner som billede tracking er unikke for dette mærke. Hvis Videobåndoptageren ikke vil fungere normalt, kan du prøve fejlfinding før straks pakning det for reparation.

Instruktioner

• Stramme kabelforbindelser fra Videobåndoptageren til TV'et og kilde signal til Videobåndoptageren. Blot slå metal ringen på hver kabel ende. En løs kabel kan forårsage en intermitterende connection, med fuzzy billed- og inkonsekvent. Også kontrollere strømkablet for at bekræfte det er sluttet til en stikkontakt i væggen.

• Ren Videobåndoptageren. Indsæt en rengøring kassette i front gate på videoen og tryk "Play" på frontpanelet for at starte den rengøringscyklussen. Dette varierer med mærke af renere, men typisk tager ikke mere end 30 sekunder.

• Fjerne den rengøring kassette og indsætte en optagede VHS-kassette. Vær sikker på TV og VCR er begge indstillet til kanal 4. Den optagede tape begynder at spille automatisk når indsat i Philips Magnavox VCR.

• Tryk "Menu" på fjernbetjeningen for at tage video ud af menu mode, hvis du ikke kan se videoer.

• Tryk på og hold "Kanal" på VCR fjernbetjeningen, så tryk på op eller ned piletast for at justere sporingen. Dette kan forbedre (og undertiden gendanne) billede og lyd kvalitet. Justere sporingen, når du ser sne-lignende artefakter bevæger sig på skærmen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com