Hvordan kan jeg downloade billeder fra et digitalt kamera?

August 12

Hvordan kan jeg downloade billeder fra et digitalt kamera?

Når du udfylder dit digitale kamera med billeder, kan du overføre dem til en computer for at gemme, redigere eller dele med andre mennesker. Windows importerer billeder fra et digitalt kamera til din harddisk selv uden yderligere kamera software. Når du kopierer billeder fra kameraet til computeren, skal du slette dem fra kameraet til at gøre plads til nye fotos og videoer.

Instruktioner

• Slut det digitale kamera til dens USB-kabel. Tilslutte kablet til en USB-port på computeren. Tænde kameraet og vente på det tilsluttes computeren.

• Vent for Windows dialogboksen "Autoplay" til at åbne. Når det vises, klik på "Importer billeder og videoer ved hjælp af Windows." Computeren viser dialogboksen importguiden.

• Angiv en kode for billeder i "Tag disse billeder" input boksen. Et tag er et nøgleord, der hjælper dig med at finde billederne, når du søger efter dem senere. Hvis du vil bruge to eller flere koder for den samme gruppe af billeder, skal du skrive et semikolon efter hvert tag for at skelne tags fra hinanden. Brug for eksempel "blomster; natur; foråret."

• Klik på "Importer." Windows kopierer billederne fra kameraet til en ny mappe og åbner mappen, når importen er fuldført. Navnet på mappen er dags dato plus det tag, du vælger.

Tips & advarsler

  • Check "Slet efter import" til at slette billeder fra digital kamera, når de er kopieret til computeren.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com