Hvordan til at gøre en udbrændthed på en Front Wheel Drive

November 29

Hvordan til at gøre en udbrændthed på en Front Wheel Drive

"Wiing, wiing, wiiinnng, wiiiiiiiinnnnng, pippe." Ahh, sirene opfordring af en front-wheel-drive udbrændthed, så ofte en kakofoni af lyd og torden med lidt i vejen for røg eller raseri. Forsiden-drivere er næsten pr. definition er mindre magtfulde end bag-drivere. FWD drivetrain simpelthen egner ikke sig til håndtering eller trækkraft i en lige linje, så fabrikanterne har tendens til at holde chassis' dårlig opførsel i skak ved hjælp af motorer med flere høj rpm hestekræfter end lav-rpm drejningsmoment. Dette gør produktive burnouts en smule mere vanskeligt at indlede, men kan gøre dem lettere at opretholde.

Instruktioner

• Parkere bilen på en plan overflade, der vil naturligvis være boksen udbrændthed på en dragstrip. Ingen lovlydig borger ville overveje at gøre en udbrændthed andre steder, fordi det ville være ulovligt. Konkrete puder og metalplader på en dragstrip er de eneste steder til at udføre en udbrændthed. Gør det på en typisk vej eller på en parkeringsplads kan godt ende op peppering dine fendere med klipper og smeltet asfalt, hvilket er endnu en grund til ikke at gøre det.

• Hæld vandet fra en 5-gallon spand eller slange foran dækkene, så trække bilen frem på pøl. Hvis du er på en dragstrip (og de er naturligvis), derefter køre rundt nogen stående vand i boksen udbrændthed og spray ikke på hele spor ned når du vand dækkene. Der er ingen mening i at få din bageste dæk våd og risikoen destabiliserende bilen, når alt du behøver er en smule vand på fronter.

• Sætte parkeringsbremsen, og hæve rpm til halvvejs mellem din motorens drejningsmoment og hestekræfter toppe. Hvis du ikke har motor data tilgængelige, bør derefter 3.500 til 4.000 gøre det. Lette biler med større motorer, tunge svinghjul og skinny dæk kan indlede en udbrændthed på tættere på drejningsmoment peak, mens tunge biler med en lille-forskydning motor, letvægts svinghjul og fedt dæk bruge en smule mere motor inerti at få tingene.

• Lad koblingen ud, men ikke droppe det helt, som når gearskiftet. Et pludseligt chok vil bidrage til at få dækkene bevæger sig, men hvis de undlader at spin så du står en fremragende chance for at bryde noget dyrt. Lad koblingen ud i ca. 1/3 mængden af tid, du ønsker for en gnidningsløs lancering på gaden, hvilket vil sige ca. 0,5 til 1,00 sekund.

• Stikke gashåndtaget for at holde motor rpm som koblingen engagerer. Inerti er nøglen her; tillade motor til at falde til under sit drejningsmoment højdepunkt og du kan muligvis ikke opretholde udbrændthed. Når du har fuldt ud kobling, hæve rpm for at bare genert af din hestekræfter peak at holde dækkene spinning.

• Holde den udbrændthed, gå, indtil du har oprettet et grundigt imponerende sky af røg eller blæst motor til bits.

Tips & advarsler

  • Den kolde virkelighed her er, at med moderne dæk teknologi, fedt, smoky burnouts er virkelig mere til udstillingen end noget andet. Dæk vil sandsynligvis afkøles til næsten omgivelsestemperaturer af den tid, du faktisk fase og indlede, og dækfabrikanter formulere gummiforbindelser med dette i tankerne. Ældre dæk design behov for nogle varme til at blødgøre deres hårdgummi forbindelser og greb på banen, men moderne performance dæk tendens til ikke at drage fordel af ekstremt høje temperaturer. Når dækkene begynder at udlede det mindste røg, derefter vil yderligere opvarmning kun accelerere molekylære opdeling og dæk slid.
  • Som tidligere nævnt, front-wheel-drive biler ikke er designet til drag racing, herunder burnouts. Hvis du får teknikken forkert, eller selv om du får det rigtige, der er en god chance for vil du fastgøre noget vigtigt.
  • Burnouts er overalt, men dragstrip ulovlig.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com