Kenwood TK-7302 Specs

July 7

Kenwood USA er en virksomhed, der fremstiller elektroniske enheder såsom bilradioer og hvidevarer. Kenwood TK-7302-8302 er en model af land mobile radio, som selskabet. Det har flere bemærkelsesværdige funktioner og komponenter, der gør det et passende valg for forbrugerne i markedet for en ny mobil radio.

Generelle oplysninger

Kenwood TK-7302 er en model af land mobile radio, som er en to-vejs, trådløse elektronisk kommunikationsenheden anvendes i mange industrier, såsom transport, landbrug og byggeri. Det er en analog radio som CB radioer anvendes af truckere. Det er designet til at være billig og let bærbar.

Primære funktioner

Radioen byder på en bred VHF (meget høj frekvens) og UHV (ultra høj spænding) båndbredde af 38 MHz (megahertz) og 70 MHz, henholdsvis. Det har 16 kanaler, to konventionelle zoner, 2-cifret LED kanalvisning, blå funktion status LED, voice channel meddelelse featured på otte sprog, 16 scrambler koder pr. kanal, 20-Pin type kryptering bestyrelsen kontrol, rolig snak/digital roligt tale (for at fjerne uønskede frekvenser), tofarvet indkode/afkode, dual-tone multi frequency indkode/afkode, offentlig adresse/Horn Alert Output og særlige FleetSync teknologi, der giver forbedret kommunikation mellem køretøjer.

Andre funktioner

Radioen har også nødsituation, radio og radio check hæmme indstillinger, en DB15 tilbehør interface, otte programmerbare input/output-porte, ni programmerbare funktionstaster, companded lyd (som tilføjer klarhed til radiosignal) og en indbygget voice inversion scrambler.

Kenwood radioer

Kenwood TK-7302 er en del af de 302 serie landmobile radioer, der er kun en af flere typer af radioer, som virksomheden fremstiller. Virksomheden gør også bærbare personlig radioer, flådestyring radioer, offentlig sikkerhed, to-vejs radioer og mange andre. Der er også en anden radio i 302 land mobile serie, TK-8302, som svarer til 7302, men en smule mere magtfulde.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com