Sådan bruges Smart MP3-afspiller

June 19

Sådan bruges Smart MP3-afspiller

Hvis du ønsker at afspille musik på farten, kan du investere i en transportabel MP3 spilleren at bære og spille tilbage alle dine sange. Hvis du køber en Slick MP3-afspiller, du kan let tilføje musik til MP3-afspiller i et par enkle trin ved hjælp af din computer og den passende snore til din smarte MP3 afspiller kom med. Føje musik til din smarte MP3-afspiller bør ikke tage mere end et par minutter og kræver lidt teknisk viden og dygtighed.

Instruktioner

• Tilslut USB-ledningen din smarte MP3 afspiller kom med i smarte MP3 Players åbne porten. Tilslut anden enden af USB-kablet til en åben USB-port på computeren. Hvis du bruger en stationær computer, der er USB-porte som regel er placeret på forsiden og bagsiden af tårnet.

• Klik på "Start" > "Denne Computer" fra din computer desktop når du har tilsluttet din smarte MP3-afspiller og det har forbindelse til computeren.

• Find din smarte MP3 afspiller drevet i mappen "My Computer". Du vil have din grundlæggende computer drev som "C", "D" og så videre. Finde det drev, der har for nylig optrådt eller har en behændig MP3 etiket på det. Dobbeltklik på ikonet med musen for at åbne MP3-afspilleren drev.

• Opret en mappe under MP3-afspilleren kørsel ved at højreklikke med musen og vælge "Ny" > "Ny mappe". Du kan kalde denne folder "Musik" eller et andet navn, du ønsker at mærke alle dine sange og filer. Åbne og Indtast den mappe, du opretter, når du har navngivet det.

• Find musik og medier filer på din computer, som du ønsker at placere på din smarte MP3-afspiller. Træk disse filer ved at klikke med musen og holde nede på egnede mediefiler og sange og trække dem til den nye "Musik" mappe på din smarte MP3 afspiller drev. Tillade filer til fuldstændig overfører før fjernelse og frakoble USB-kablet fra både din computer og smarte MP3-afspiller. Du kan afbryde USB-kablet fra computeren og din smarte MP3-afspiller, når overførslen er færdig til at begynde at nyde din nye tilføjelser til din musikafspiller.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com