Hvordan til at sende hvad du har skrevet på Microsoft Word 2007 til din E-mail

December 2

Hvordan til at sende hvad du har skrevet på Microsoft Word 2007 til din E-mail

Ofte folk har brug at dele dokumenter med venner og kolleger, for oplysninger eller samarbejde. Microsoft Word 2007 gør det nemt at sende dokumenter du oprette nogen en e-mail-adresse. Ordet kan bruges som en komplet e-mail-editor, med liget af et dokument, der er oprettet i Word indtastes direkte i e-mail-meddelelsen. Du kan også åbne din e-mail-klient og vedhæfte din nyoprettede dokument til en ny e-mail uden at forlade Word-dokumentet.

Instruktioner

Word-dokument som en E-mail

1 Åbn Microsoft Word 2007. Klik på knappen "Office" og klik på "Word indstillinger" nederst i menuen.

2 Vælg "Tilpas" fra menuen til venstre, klik på "Alle kommandoer" fra drop-down menuen "Vælg kommandoer fra". Klik på "Sendt til postmodtager" og klik på "Tilføj." Indstillingen vil blive tilføjet til "Værktøjslinjen Hurtig adgang" øverst i Word-vinduet.

3 Klik på "Send til Email modtager." Vælg en e-mail-konto fra rullemenuen "Konti", hvis du har flere e-mail-konti. Angiv e-mail-adressen i feltet "Til", eller flere e-mail-adresser adskilt af semikolon. Indtast emnet for e-mailen i feltet "Emne" tekst. Skriv en besked eller Introduktion til dokumentet i tekstfeltet "Introduktion". Denne Introduktion vises øverst i selve e-mail over, hvad du tilføje i Word.

4 Skriv dit dokument. Du kan bruge hele spektret af redigeringsværktøjer i Word. Klik på "Send en kopi" for at sende e-mailen. Brødteksten i e-mailen vil indeholde det dokument, du har oprettet i Word.

Word-dokument som en vedhæftet fil

5 Åbn Microsoft Word 2007. Opret det dokument, du vil sende som en e-mail vedhæftet fil.

6 Klik på knappen "Office" og vælg "Send." Klik på "E-mail." Din e-mail-klient åbner.

7 Indtast e-mail adresse og emnet i din e-mail-klient. Det dokument, du har lavet er knyttet til e-mail som en vedhæftet fil. Klik på "Send".


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com