Hvordan man korrekt Power Amp for højttaler

February 13

Hvordan man korrekt Power Amp for højttaler

Korrigere en effektforstærker til at arbejde med en højttaler betyder konfiguration af denne amp for at levere den nødvendige magt til taleren. For eksempel, hvis taleren er bedømt på 500 watt og forstærkeren er 1000 watt, skal forstærkeren justeres for at arbejde med taleren. Desuden kan forstærkeren skal bygges bro over til magten mere højttaleren end en enkelt kanal kan give. Ikke alle forstærker kan arbejde med alle talere, men det er muligt at foretage rettelser i nogle tilfælde.

Instruktioner

• Broen forstærkeren. Bridging opstår, når en enkelt kanal på forstærkeren ikke er stærk nok til en højttaler. De to kanaler tilsammen producerer mere strøm. For eksempel, hvis taleren er 500 watt og forstærkeren er 2 (kanal) x 250 watt, vil en enkelt kanal ikke være kraftig nok. Hvis forstærkeren er bridged, vil så højttaleren modtage 500 watt.

• Højttalerkabel tilsluttes en venstre kanal pluspolen og derefter Tilslut ledningen til pluspolen på højttaleren for at slå bro over en to-kanals forstærker. Tilslut den negative terminal på højttaleren til den rigtige kanal negative terminal. Tilslut venstre kanal negative med positive højre kanal. Forstærkeren vil nu have været bridged. Altid læse brugsanvisningen for forstærkeren før bro, som nogle ampere kan kræve forskellige metoder.

• Justere strømforsyning på forstærkeren. Nogle forstærkere har justerbare strømindstillinger. Dette er normalt en switch eller knap, der regulerer den magt, som løber til taleren. De fleste power switche har kun to indstillinger, for eksempel, 250 watt eller 200 watt. Find afbryderen på forstærkeren og tryk på den.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com