Ændring af tid i "Bageri historie" på en iPod

August 2

For de fleste spillere kræver bageri historie app på iPod Touch eller iPhone tålmodighed. Lige som med faktiske bagning, den mad, du gør i dette spil har brug for tid i ovnen før det er klar til at tjene. Dog med en lidet kendt trick bruger iPod Touchs indstillinger, kan du bøje lovene i fysik i dette spil og fremskynde tid. Bare glem ikke at indstille tiden tilbage igen når du er færdig med at spille spillet.

Instruktioner

• Iværksætte "Bager historie" spil og begynde at forberede, hvad du ønsker. Når maden begynder madlavning, gøre en mental note om hvor meget tid det kræver. For eksempel, tager bagning chokolade cookies fem minutter.

• Klik på knappen "Home" og tryk på "Indstillinger". Vælg "Generelt" og derefter "dato & tid." Hvis indstillingen "Indstille automatisk" er på, skal du trykke på "On/Off" Skift for at slå det fra. Tryk på "Angiv dato & tid" og derefter rulle tiden videre til et minut efter at maden vil blive gjort.

• Dobbeltklik på "Home"-knappen og tryk på appen "Bageri historie" i bunden af skærmen. Skærmbilledet Velkommen tilbage vises, viser dig, hvor meget du har tjent fra den færdige mad. Tryk på "OK". Tryk på maden og derefter trykke på det igen for at forberede det. Maden er nu klar til at tjene.

• Dobbeltklik på "Home" knappen og vælg "Indstillinger" for at vise dato og klokkeslæt. Tryk på den "indstille automatisk" On/Off skifte til positionen on for at vende tilbage iPod Touch uret til det korrekte tid.

Tips & advarsler

  • Oplysningerne i denne artikel gælder for "Bageri historie" version 1.6.8 kører på iOS 6.1. Det kan variere lidt eller betydeligt med andre versioner eller produkter.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com