Sådan Set Up en DVD med en HDMI forstærker når du ikke har HDMI

November 19

Sådan Set Up en DVD med en HDMI forstærker når du ikke har HDMI

Så har du fået dig et tv med en HDMI-indgang, men en DVD afspiller uden en. En HDMI-wire, eller High Definition Multimedia Interface, er en fiber fiberoptisk stik, som overfører full HD-billede og digital lyd fra én enhed til en anden gennem en enkelt ledning. Mange enheder bruger denne teknologi; men ældre enheder som DVD-afspillere mangler havnene og kræver op til seks ledninger til at overføre de samme oplysninger, som kan være utroligt besværligt hvis dit fjernsyn er monteret et sted, der er svært tilgængelige.

Instruktioner

• Find de komponent video udgange på bagsiden af din DVD-afspiller. Disse vil være tre runde havne, der er rød, blå og grøn. Indsæt et sæt af enderne fra din komponent video ledningerne i disse havne. Derefter indsætte andre ender i component input porte på din HDMI-up-konverter, matchende farvekoderne på begge forbindelser.

• Find RCA video udgange på bagsiden af din DVD-afspiller; disse vil være rød og hvid og mærket "Audio Output" eller noget lignende. Indsæt et sæt af enderne af din RCA audio ledninger i disse havne og derefter forbinde dem til RCA lydindgangene på HDMI op converter. Sind farvekodning for begge forbindelser.

• Find din HDMI-indgang bag på tv'et; Dette vil være en lang, flad, rektangulær port og sandsynligvis mærket "HDMI." Sæt den ene ende af HDMI-kablet til denne port, så Tilslut anden enden til HDMI-output på dine HDMI-up-konverter.

• Sæt din HDMI op konverter i en stikkontakt og tænd det, hvis nødvendigt (nogle modeller har magt switches, nogle gør ikke).

• Tænd din DVD-afspiller og starte en disk. Tænd TV'et, og finjustere det til video-funktion, der svarer til din HDMI-indgang. Dette sker normalt med din TV remote med en knap som hedder noget lignende "Kilde," "Input" eller "TV/Video". For mere information, tjek din tv-manual for en specifik henvisning til Video Modes.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com