Vil min bil køre på E85?

June 4

Vil min bil køre på E85?

Dagens biler kan være i stand til at køre på en række forskellige brændstoffer, herunder ethanol også kendt som E85. Består af 85 procent denatureret alkohol og 15 procent lige benzin, kun vælge passager køretøjer er konstrueret til at anvende dette brændstof.

Historie

Ethanol fuel blandinger er blevet brugt i mere end et århundrede med Henry Ford opfordre ætylalkohol fremtidens brændstof i 1925. Alkohol blander har været anvendt siden i 1830 ' erne som en billigere erstatning for pebret Tran.

Betydning

E85 biler er designet til at acceptere en ethanol blanding eller lige benzin. Ifølge Southern Illinois University, en "... bordcomputeren overvåger fuel blandinger og justerer automatisk gnist timing og brændstof strømmen til motoren."

Flex brændstof i stand til

Din ejerens manual vil fortælle dig, hvis din bil kan køre på E85-brændstof. Derudover nogle fabrikanter omfatte klistermærker og særlige badging på biler til at betegne flex brændstof kapacitet.

Advarsel

Kører bilen på ethanol kan skade din bil, som E85 er en ætsende middel. Ringe, sæler og gastank kan korroderer hvis din bil ikke er designet til at køre på denne type brændstof. Vær forsigtig: E85 og gas pumpe dyserne er samme størrelse på brændstofpåfyldning stationer.

Retrofit

De fleste alle køretøjer kan eftermonteres for at køre på E85. Eftermarkedet kits er tilgængelige til at hjælpe forbrugerne med at skifte.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com