Krav til vedligeholdelse for en 1998 Harley Davidson FLSTS

April 6

Maksimere levetid og ydelse af 1998 Harley-Davidson Softail arv foråret hængsler på overholdelsen af en streng vedligeholdelse rutine. Harley-Davidson giver en detaljeret liste over planlagt vedligeholdelsesprocedurer, der skal udføres hver 2.500 miles, med yderligere procedurer kræves hver andre 2.500-mile interval. Disse procedurer strækker sig ud over en grundlæggende ændring af olie og filter og er beregnet til at holde hele motorcyklen i sit højdepunkt drift tilstand.

Formålet med en planlagt vedligeholdelsesinterval

En motorcykel er afhængig af flere systemer til at bevæge dig ned på motorvejen, sikkert og effektivt. I løbet af dens levetid, vil mange af de wearable komponenter, såsom tændrør, drev Bælterne og smøremidler, bære til fejlpunkt. En planlagt vedligeholdelsesinterval gør det muligt for hver komponent være inspiceret eller erstattet inden det kommer en punkt for fiasko, som bestemmes af Harley-Davidsons ingeniører. Sikkert, nogle aspekter af grundlæggende vedligeholdelse skal udføres før hver tur, for det meste i form af olie niveau kontrol og tire pres eller bremse kontrol, i stedet for hver 2.500 miles.

Grundlæggende inspektioner

Harley-Davidson vedligeholdelse protokoller kræver en besigtigelse af Softails batteri, dæk, bremseklodser, brændstofsystemer og elektriske systemer på hver serviceintervallet. Batteriets tilstand og ladetilstand skal afprøves, ved hjælp af et multimeter og en belastning tester. Elektriske elementer, såsom lys, horn og afgiftssystem, er også testet for at sikre, at de arbejder efter hensigten. Afgiftssystem, men er testet med et multimeter, mens den motorcykel motor kører. Motoren er revved til ca 3000 rpm med multimeter tilsluttet batteriet, hvilket skulle give en spænding læsning af 14,0 volt DC. Noget lavere end 14,0 volt vil indikere et problem i motorcyklen afgiftssystem. Brændstof linjer og forbindelser mellem brændstofbeholderen og karburatoren skal også efterses for hærdning, revner eller utætheder. Ligeledes skal dæk og bremseklodser slid kontrolleres. Hvis dækkene har slidt fortiden slidbane slidindikator støbt ind dæk slidbane, skal dækkene udskiftes. Bremseklodser skal have et minimum af 1/8-inch pad materiale, som anses for at være brugbar. Alle slidte eller beskadigede dele skal udskiftes.

Væske og Filter ændringer

Evolution engine bruges af en 1998 Softail motorcykel bygger på tre separate smøremidler, der skal være udskiftes hver anden serviceinterval, eller 5.000 miles, som smør motoren, den primære kæde og transmission. Motorens olieforsyning er drænet fra olietank, placeret under rytterens sæde, via en drain slangen nederst i venstre bageste ramme jernbane. Ligeledes, den primære kæde væske er drænet gennem afløbet port under runde kobling inspektionen dækslet på den primære chaincase. Transmissionsolie er drænet fra bunden af transmission boliger. De betingelse og væske niveauer af både bremse master cylindre, beliggende på styret eller i nærheden af højre fod pet, skal også kontrolleres. Den motorcykel air filter skal fjernes og rengøres eller udskiftes, hvis den er beskadiget. Oliefilter skal også udskiftes på dette tidspunkt til at forhindre recirkulation af forurenende stoffer til motor olieforsyning.

Chassis vedligeholdelse

I løbet af nogen serviceinterval skal fasteners langs motorcyklen stel og drivaggregatets skærpes for at forhindre dem i at løsne under vibrationer. Motorcyklen springer-stil forgaffel og bageste støddæmpere skal også efterses hver 5000 miles for skader. Gaffel pivot eller forgaffel, lejer skal også kontrolleres for at sikre problemfri drift og skal have frisk fedt injiceres forgaffel med hver serviceinterval. Dog skal styretøjets hoved lejet fjernes, rengøres, inspiceres og ompakket med fedt hver 20.000 miles. Kørsel bælte spændinger og bageste hjulsporing skal også kontrolleres og justeres for at forhindre overdreven slid og stabilitet problemer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com