Mit sæde vil ikke gå på min Chevrolet Malibu

December 29

Mit sæde vil ikke gå på min Chevrolet Malibu

Chevrolet Malibu biler kan udstyres med manuel eller elektrisk betjente forsæderne. Elektrisk betjente pladser omfatter en højdejustering, der er variabel og kan ændres så det passer til højden af fører eller passager for optimal kørekomfort og sikkerhed. Seatbacks kan også være power justeret, eller manuelt flyttes. Problemer med sædet ikke går op i en Chevrolet Malibu kan være relateret til magt bistand ikke fungerer, eller forhindringer. Disse typer af problemer kan korrigeres.

Instruktioner

• Tryk og hold på toppen eller bunden af kontakten i døren side af sædehynden at hæve eller sænke sædet. Lad parameteren gå når den ønskede højde er opnået. Hvis der ikke er en switch, sædet er manuelle og højden kan ikke justeres.

• Kontrollere, om forhindringer hvis sædet ikke vil gå. Hvis du fortsat har problemer, skal du erstatte sæde motor sikringen i panelet i bagagerummet. Det er på førerens side. Udskift sikringen i Position 1, hvis problemet er på passagersiden og lunte i Position 2 Hvis problemet på førerens side sæde. Erstatte brudt sikringer med identiske sikringer.

• Returnere ryglaensvinkels til sin opretstående stilling, hvis sædet er magt bistået ved at vippe toppen af kontrol frem og ryglaensvinkels vil gå op. Hvis ryglænet er manuelt betjente, løfte større håndtaget på døren side uden pressionsmiddel til ryglæn og sæde ryg vil gå op. Skub og træk på ryglaensvinkels for at sikre det er låst.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com