Sådan foretages fejlfinding af en Panasonic HDTV

August 12

Panasonic er en af industriens ledere af high definition fjernsyn (HDTV). HDTV giver billedkvalitet op til tre gange, med standardopløsning. Men ligesom de fleste teknologiske opgraderinger, HDTV er mere kompliceret at installere og kræver ekstra kabel-tjenester, såvel som meget specifikke kabler til at modtage den allerstørste billedkvalitet.

Instruktioner

• Sørg for at du i øjeblikket har HD service fra din kabeludbyder. Tjenesten HD typisk koster i gennemsnit $10 mere en måned mere end standard definition (SD). Hvis du ikke har tilmeldt endnu, er chancerne du ikke har HD tv-stationer, som vil svare på, hvorfor viser ikke ser anderledes end hvordan de gjorde på SD tv.

• Kontroller, om HDMI kabler er tilsluttet korrekt. Hvis en på begge ender af tv eller receiver er løs, kan du opleve en forringet billede eller lyd problemer (såsom mærkelige Klik når en højfrekvent støj forekommer i tv-show). Skubbe kablet helt ind i porten. Hvis problemet fortsætter, prøve at fjerne HDMI-kablet fra tv og indsætte det i en anden HDMI-port. Der kan bare være noget galt med den særlige port du bruger.

• Justere "Zoom"-knappen på Panasonic TVs fjernbetjening. Gøre, hvis billedet ser ud til at være for stor eller for lille. Tryk på "Zoom"-knappen, indtil "Normal" indstillinger vises. Hvis billedet stadig ikke ser rigtige, måske du har et problem med skærmformat.

• Tryk "Menu"-knappen på den HD-receiver fjernbetjening. Fra menuen rulle over indtil du nå "Indstillinger". Vælg denne indstilling. Under indstillinger finder du "Aspect Ratio." Klik på dette. Justere størrelsesforholdet for at passe til tv (enten 720 eller 1080). Klik på "OK", når udvælgelsen er foretaget. Dette vil lave billedet vises squished eller strakte.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com